Jesus Camp

(2006)

Jesus Camp

Poster Jesus Camp Poster Jesus Camp

Sinopsis Jesus Camp

Jesus Camp Documentar despre cativa copii ce se inscriu la o scoala de vara, fiecare sperand ca va fi urmatorul Billy Graham.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4
O nominalizare Oscar
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

A&E Indiefilms

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Magnolia Pictures

Țara

SUA

Site oficial

Jesus Camp

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
iulianiliesu pe 05 August 2010 03:17
Genial, un film documentar care in final se dovedeste o drama si care arata ce putere are la maturitate indoctrinarea facuta in copilarie si dupa cum sublim spun si indoctrinatorii scopul este controlul si infiltarea oamenilor lor in zona politica ca mai apoi sa fie recomandati in biserici ca fiind necesar a fi votati in numele domnului pentru ca provin din randul crestinilor practicanti.
1 0
Marginal pe 08 Iulie 2012 19:29
Fumdamentalisti crestini
Multi ne plangem ca in Romania nu exista cu adevarat separatia statului laic de Biserica si ca BOR influenteaza opiniile multor politicieni in schimbul oferirii unei sustineri in randul populatiei. Nu ma asteptam insa ca in SUA, considerata o mare democratie, sa aiba loc un proces similar la care se adauga ceva si mai inspaimantator: copiii sunt indoctrinati din copilarie cu idei ce sfideaza nu doar stiinta actuala dar si esenta invataturilor Bibliei iar acei copii ajung peste ani in pozitii de putere prin sustinerea oferita de comunitatile religioase. Texas de ex. este un caz grav unde, dincolo de ce se spune in documentar, orice manual din sistemul de invatamant trebuie aprobat de o comisie din care fac parte diverse persoane nu neaparat cu un CV impresionant dar cu convingeri religioase ferme ...astfel ca in manualele lor stiinta este prezentata doar in masura in care nu contazice… citeşte
0 0

Spune-ţi părerea despre Jesus Camp

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells