Fast Food Nation

(2006)

Poporul Fast Food

Poster Fast Food Nation Poster Fast Food Nation

Sinopsis Fast Food Nation

Fast Food Nation

Când o cercetare privată dovedește că în hamburgerul favorit al Americii, Big One, s-au descoperit și urme de materii fecale, directorul de marketing Don Anderson (Greg Kinnear) face o inspecție la abator. Deși abatorul strălucește de curățenie și pare regatul eficienței, Don află curând că lucrurile nu stau chiar așa și că hamburgerul pe care-l promovează s-ar putea să fie mai dăunător decât își inchipuia.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile

Caseta tehnică

Produs de

BBC Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

A-Film Distribution

Distribuit in Romania de

New Films Romania

Site oficial

Fast Food Nation

Box office Fast Food Nation

Weekend premieră (11.08.2008)
  • Loc 12
  • Spectatori 62
  • Încasări (RON) 2.763,00
Total
  • Spectatori 744
  • Încasări (RON) 7.815,00
  • Încasări (USD) 3.235,46

Părerea criticului

StefanDo pe 18 Martie 2009 17:48
Fast Food Nation/Poporul fast food
Cu Before Sunrise, Before Sunset si Tape in CV, Richard Linklater este categoric un regizor care merita toata atentia. Poporul fast food nu este cel mai bun dintre filmele de pe acelasi CV, dar in cadrele sale lungi si conversatiile care parca lancezesc, simti din plin simtul infailibil al lui Linklater pentru atmosfera.

Fast Food Nation nu este Inainte de rasarit/Before Sunsrise, chiar daca Ethan Hawke trece si el de cateva ori prin cadru. Cu Bruce Willis, Patricia Arquette, Greg Kinnear, Paul Dano sau Catalina Sandina Moreno pe generic (unde se strecoara si Avril Lavigne, care are o problema cu o vaca), ai putea avea impresia ca e vorba de un film cu buget mare. Nimic mai gresit: Linklater realizeaza inca o data un film parca de familie, iar de aceasta data nu se mai ocupa de chimia dintre membrii ei, ci de ce pun acestia pe farfurie. Inca un lucru obligatoriu de… citeşte

1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Bayard pe 10 Iulie 2011 22:26
Este un film care trebuie urmarit.... insa probabil ar fi socat mai mult acum vreo 20 de ani. Acum, cu raspandirea fulminanta a Internetului, nu ne mai socheaza absolut nimic.
3 0
miky_music pe 30 Octombrie 2011 18:13
Inca un avertisment !
Foarte bun filmul ,cu atat mai mult pentru ca reflecta realitatea zilelor noastre ! Suntem indiferenti la tot ce se intampla in jurul nostru si nu ne dam seama sau nu vrem sa vedem, cu ce ne hranim !
Hai sa facem o schimbare ,incepand cu noi insine , sa mancam mai putina carne si daca se poate , sa renuntam de tot la ea !
Eu am 3 ani de cand sunt vegetariana , nu mananc decat peste (ocazional) si va rog sa ma credeti ca nu-mi lipseste carnea deloc ! Este destul ca suntem otraviti cu toate e-urile din celelalte produse ,hai sa nu mai sacrificam atatea animale ,in primul rand pentru sanatatea noastra dar si pentru acele suflete care au dreptul la viata ca si noi !

2 1
Ammelie pe 10 Ianuarie 2012 11:13
Fast Food Nation (2006)
Filmul probabil ca si-a propus sa fie revolutionar, dar din punctul meu de vedere nu spune decat adevaruri stiute de toata lumea. In plus, mesajul se pierde prin multitudinea de personaje (nume mari, dar inutile) si de drame secundare. Plictisitor si dezamagitor, chiar naiv pe alocuri. 5/10
2 3
Vegetarian pe 01 Februarie 2012 01:22
Cine isi iubeste aproapele si nu il manca , se va bucura mai tarziu .
Este un film potrivit si pt lista : Filme pro vegetarianism !? Pt cei care sau saturat sa cumpere carne expirata sau nesanatoasa de la supermarketuri
. . . Sunt unii mai ales unele femei care sunt extrem de exigente cu curatenia si sunt dispuse sa divorteze daca gasesc in sita din vana in care sa spalat iubitul urme de fecale dupa dush . Dar sunt dispuse sa mance ele si copii lor cu orice pret carne cu fecale . In filmu asta se arata ca sunt sanse mari sa se consume carne cu fecale din intestinele animalelor sacrificate ..
. . . La stirile pro tv este o stire despre Consumati carne rosie frecvent? Acest obicei poate avea efecte nocive asupra organismului nostru

. . . Filmul Fast Food Nation sa difuzat la TV , Duminică 1 Aprilie 2012 ora 01:25 pe postul TVR Cultural . O ora la care oamenii obisnuiti fac eforturi nesanatoase ca sa raman trezi . Merita… citeşte

1 0
Vegetarian pe 1 aprilie 2012 13:03
Supravietuitorii sunt singuri invingatori intrun razboi economic sau militar . Supravietuitorii sanatosi sunt singurii care se bucura de viata . Creerul bolnavilor este ocupat permanent de un singur gand : cum sa scape de durere .
cl24 pe 04 August 2011 23:14
Filmul ne demonstreaza ca in viata conteaza poate mult prea mult banii, in detrimentul sanatatii, a oamenilor si a desttinelor acestora.
Filmul ne lasa singuri sa tragem concluziile.

1 0
andystarx pe 12 Martie 2016 23:48
Nota 7/10
Logic ca este un film putin dur pentru unii,dar asta este societatea in care traim,o lume ahtiata dupa bani si putere,pe cand s-ar putea trai foarte bine si fara bani,s-a demonstrat in atatea documentare,cu dovezi ! Banul este ochiul dracului,asta produce foamete,razboi,invidie,rautate !!!!!Pare mai mult un documentar !
0 0
xerses pe 09 Iulie 2014 19:42
Cred ca filmul a redat in doar o mica parte realitatea din spatele acestei industrii.
0 1
Rippa pe 03 Aprilie 2014 15:16
un film foarte bun..............................................................
0 1

Spune-ţi părerea despre Fast Food Nation

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Fast Food Nation
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells