Can I Do It 'Till I Need Glasses?

(1977)

Can I Do It 'Till I Need Glasses?

Poster Can I Do It 'Till I Need Glasses? Poster Can I Do It 'Till I Need Glasses?

Sinopsis Can I Do It 'Till I Need Glasses?

O colectie de scheciuri, destul de numeroase la numar, cu multi actori incepatori pintre care si Robin Williams la prima sa aparitie ca actor. Majoritatea cu tematica sexuala, unele doar in dialog, altele, multe la numar destul de explicite.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: alali
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 4.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 24 August 2014 04:44
Debutul lui Robin Williams..
Am fost curios sa vad cum a debutat Robin Williams pe ecran. Destul de modest. Distribuit ca unul din numerosii actori ai unui grupaj de scheciuri, el isi face aparitia doar in doua dintre ele. Adevarul e ca restul sunt cam deocheate, asa ca se poate considera norocos ca nu l-au distribuit in mai multe. Cele doua scheciuri sunt foarte scurte iar joc actoricesc are practic doar in primul dintre ele, unde personifica un avocat. Dar si aici mai mult de 2 replici nu spune.
Cam asta a fost primul flirt al lui Robin Williams cu platoul de filmare, intr-un montaj de scenete comice care aminteste de noptile noastre de revelion din perioada comunista, diferenta majora fiind temele abordate. Ceea ce pentru noi era tabu chiar si la inceputurile anilor '90, la americani era banal si astfel nudurile defilau fara sfiala prin fata camerelor chiar si in anii '70.
Nu am cum sa acord vreo… citeşte

2 0

Spune-ţi părerea despre Can I Do It 'Till I Need Glasses?

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells