Because Mommy Works

(1994)

Custodia

Poster Because Mommy Works

Sinopsis Because Mommy Works

Mai mult

Dupa divort, Abbey isi creste singura fiul in virsta de sase ani si munceste ca asistenta medicala. Fostul sot, Ted, are dreptul sa-si vada fiul o data la doua saptamini. Dar cind se insoara cu Clare, care are si ea doi copii, Ted vrea sa-l vada mai des pe micul Willie.

La inceput, Abbey e multumita de acest lucru, unul dintre motive fiind faptul ca noul aranjament ii permite sa se ocupe mai mult de cariera. Dar in scurt timp, ea isi da seama ca Willie sufera din…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
Dan Hedaya Dan Hedaya Judecător Anne Archer Anne Archer Abby John Heard John Heard Ted Forman
Michael Constantine Michael Constantine Elliot Tom Amandes Tom Amandes Eric Donovan Ashley Crow Ashley Crow Claire Forman
Jan Triska Jan Triska Dr. Arthur Jamidar Charles A. Tamburro Charles A. Tamburro Helicopter Pilot
Vezi toata distributia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 16 August 2012 15:44
Este un film potrivit si pt lista Femei albe - dezavantaje - solutii = femeile albe dupa ce se casatoresc au tendinta sa devina independente , sa isi neglijeze sotul si copilul , apoi divorteaza si ajung la concluzia ca au nevoie de o nevasta nu de un alt sot . Si uite asa devin mare parte din femeile albe lesbiene , dupa ce societatile dezvolatate le incurajeaza sa lucreze apropate in toate meseriile practicate de barbati . In inversunarea lor , femeile ajung sa lupte cu fostul sot , sa mearga in instanta pt a pastra custodia copilului desi o intereseaza mai mult cariera . Si pe deasupra mai incurca si barbati mai tineri ca ea care vor sa se casatoreasca cu ea .

. Filmu asta mai poate fi adaugat si in lista : True Story = Filme inspirate din cazuri reale Acest filmul este inspirat dintr-un caz real !

Sinopsisul adaugat de mine la acest film a fost respins… citeşte

1 0
CANTALUP pe 24 august 2012 14:50
De obicei astfel de filme sunt intelese si apreciate mai mult de catre cei care au trait ceva asemanator . Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
onyalexe pe 10 Septembrie 2012 14:49
De unde pot downloada acest film? L-am cautat...dar nu l-am gasit :(
0 0
xerses pe 16 August 2012 18:08
Povestea interesanta,dar jocul actorilor nu a fost prea bun.
0 2

Spune-ţi părerea despre Because Mommy Works

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Because Mommy Works
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells