Ana, mon amour

(2017)

Ana, mon amour

Poster Ana, mon amour Postere Ana, mon amour

Sinopsis Ana, mon amour

Mai mult
Ana, mon amour trl

"Ana, mon amour" este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Toma şi Ana se cunosc în facultate, se apropie rapid şi încep o relaţie de iubire care devine în scurt timp o luptă contra tuturor. Din cauza unor probleme din copilărie, Ana are frecvent atacuri de panică, iar Toma îşi asumă rolul de protector necondiţionat.

Deşi pare să deţină controlul asupra relaţiei, ani mai târziu el se trezeşte…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Ana, meile mano

Produs de

Parada Film

Distribuitorul international

Sophie Dulac Distribution

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Box office Ana, mon amour

Weekend premieră (27.02.2017)
  • Loc 5
  • Spectatori 8.631
  • Încasări (RON) 160.162,25
Total
  • Spectatori 25.177
  • Încasări (RON) 435.729,04
  • Încasări (USD) 101.872,91

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
777L pe 06 Martie 2017 23:16
Voi astia cu injuraturile, sunteti asa de șocati de parca acu' ați auzit înjurături prima oară într-un film românesc.
12 3
dido pe 9 martie 2017 18:36
De fapt asta e esenta filmelor romanesti de dupa revolutie...
Crynick pe 13 martie 2017 17:23
asta e ideea astora.nu conteaza ca in filmele in alta limba se injura la fel de mult,pentru ca nu e in romana.Logica 0
cosmin742000 pe 05 Martie 2017 19:56
Un film execrabil , cu mai multe injuraturi decat in filmele cu negrii
10 25
dido pe 9 martie 2017 18:37
Uite de aia am renuntat eu la filmele romanesti....
eduard_stratan pe 27 iulie 2021 16:11
Cosmine ce bine ca te-au blocat pe acest site! Apoi în 2019 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul înca vreo 2 ani pâna te-au blocat din nou!
borisvultur pe 10 Martie 2017 09:39
Dependent de boala ei...
Film structurat cu planuri temporale amestecate, cu problema unui cuplu maladiv. Ana are accese de panică, el o protejează și devine...dependent de boala ei, iar când Ana se „ridică„ la alt statut, Toma clachează într-o protecție sumbră, stupidă. Apoi oniricul...nu întotdeauna știi că a fost vis...Nu sunt pudibond, dar nu m-am așteptat de la Netzer la atâta invazie de înjurături. Apoi discuția prelungită în interviuri despre scena de sex explicită...care mi se pare irelevantă...și producătoarea spune că tăierea acelei scene va păgubi filmul...Să fim serioși! Mulți actori excelenți în rol : Vlad Ivanov, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Diana Cavallioti, Mircea Postelnicu. M-am bucurat să-l văd pe actorul clujean Ionuț Caras în rolul lui Bogdan.
8 0
sabinalin pe 11 Martie 2017 13:45
Vineri seara, ora 18.30, Centrul cultural "Eugen Ionescu" din Slatina, sala Rosie, noua spectatori in sala dintre care opt neregulamentar din cauza faptului ca sunt copii iar filmul e interzis celor sub 18 ani. "Am ramas proasta, n-am inteles nimic" a glasuit in final o domnisoara care avea parul in mai multe culori, nu m-a surprins, era evident ca nimerise din greseala la acest film pretentios premiat recent la festivalul de la Berlin, o foarte intensa drama despre complicatiile vietii de cuplu in societatea moderna, o societate din ce in ce mai haotica si tot mai lipsita de valori adevarate si de repere morale. Netzer nu m-a dezamagit nici de asta data, "Ana mon amour" e cam la acelasi nivel cu "Pozitia copilului" dar cel mai mult pana acum din filmografia sa mi-a placut "Medalia de onoare". Foarte solide prestatiile celor doi protagonisti, daca pe Diana Cavaliotti o stiam deja ce… citeşte
8 1
elena_t pe 15 martie 2017 03:50
Prima parte a comentariului tau imi reaminteste de o intamlare de acum cativa ani: Almodovar - La piel que habito... Povestea e asemanatoare, am fost sa vad ultimul lui film, iar in fata la bilete erau cativa pustani de liceu care erau nedumeriti: la ce film sa mearga? Unul dintre ei a zis: hai sa mergem la asta ca joaca Antonio Banderas... Restul e tacere!
anca.2006 pe 10 Mai 2017 22:47
Eu am vazut filmul chiar in aceasta seara, asa ca parerea este `la cald`. Mi-a placut, la nebunie, l-as revedea, felicitari intregii echipe, poate mai putin partea cu sonorul si, din cand in cand, imaginea. Actorii- super, regia, la fel, traire- de nota 10. Buun, acum de ce nu m-au oripilat injuraturile sau scena explicita de sex- pentru ca ASA E VIATA!!! Filmul acesta nu reda nimic altceva decat viata: sa-mi spuneti mie, va rog, toti pudibonzii de aici, facem sex complet imbracati in viata??? Injuram sau nu cand ne certam rau, dar rau, cu cineva? Injuram, sa fim seriosi, cate unii, nu numai cand ne certam, ci mai tot timpul! De ce ne exasperam cand vedem/auzim asa ceva in filme??? Actorii aceia joaca caractere umane, perfect realiste... deci??!! Doi la mana, scena de sex este... absolut obisnuita! Imi pare rau sa o spun, insa ceea ce se sugereaza ca ar fi facut Igor este mult mai… citeşte
7 2
EUGEN.VIDEO pe 17 decembrie 2017 19:41
Daca tie ti s-a parut ca filmul a avut probleme cu imaginea si sonorul...cum ai dat 8??? ''poate mai putin partea cu sonorul si, din cand in cand, imaginea'' ...si din cand in cand filmul... :))
anca.2006 pe 30 decembrie 2017 22:05
Ma refeream la calitatea sonorului si/sau a imaginii, nu la calitatea artistica a filmului. Ca de obicei, se pare ca avem probleme la filmele romanesti cu sonorul, in sensul in care anumite scene, filmate de exmplu in extrior, au o calitate proasta a sunetului, se aude prost, cu zgomot mare de fond. Idem si cu imaginea, mai ales la scenele din incaperi mai intunecate. Calitatea artistica e altceva, de aceea i-am dat 8.
Kul pe 05 Martie 2017 00:29
Ana, mon amour (2017)

– accentul ei moldovenesc nu e “de acolo”
– el joaca misto – de premii asa, cu ea e o alta poveste dezvolt mai jos
– misto imagine. joaca cu focusul – mai ales la psihiatru
– misto acting cuplul parintilor ei, da ajutat si de camera aia intimista
– Destroyer pe soundtrack ca muzica de sex, mistoo
– e si ceva sex, e chiar ceva mai mult skin – dar nici nu-i ca la Adèle-u’ lu’ Kechiche sa dea la ficati
– ba cu lateredit: cu scena de igienizare de la abuzul medicamentos se echilibreaza cumva
– noroc cu parul lui in continua schimbare ca sa avem repere temporare usoare. iar asta cu firul narativ neliniar cred ca e cel mai plus al filmului.
– misto miss D.C. pe nebunie, misto-misto
– “Eugen” ca tag de ospatar printr-o vitrina prin oras
– blinkul ala de neon la… citeşte

6 5
777L pe 6 martie 2017 23:17
Deci a fost problema cu sunetul, am crezut ca doar mi s-a parut!
EUGEN.VIDEO pe 17 decembrie 2017 19:54
Deci din toata lista aia... fara sa vrei ai pus punctul pe ''i''! Probleme cu sunetul, scenariul si regia!........... De ce ai dat 8 , pentru ca era Destroyer ( whatever) pe soundtrack??
Laurentku pe 04 Martie 2017 22:40
Un film cam plictisitor.
Prea multa psihologie in film... Ca in orice film romanesc de dupa '89 multa nuditate si ... limbaj destul de vulgar.
5 12
radunadal pe 9 februarie 2021 13:38
Ar fi fost bine sa fie doar nuditate , dar faza cu scosul p__ii ca sa nu-si dea drumul in ea , si sa arati ca-ti dai drumul pe burta ei , e sub orice critica !!!!!
dumy78 pe 12 Martie 2017 22:25
Execrabil
Ce treaba are psihologia cu scena de porno autentic si stersul la cur? Chiar nu se putea axa pe poveste si caz fara astea doua?
4 10
elena_t pe 15 Martie 2017 03:24
Mie mi s-a parut un film foarte bun! De fapt, ar putea fi considerat bun de cei carora le place simbolisul intr-un film, mai mult decat actiunea propriu-zisa (ex: Bergman, Fellini, Tarkovski etc).
Stilul de filmare " de aproape" e captivant pt a accentua personajele si trasaturile lor, bune sau rele; practic te apropie de personaj. A se vedea si Sitaru-Pescuit Sportiv!
Pe langa rolul protagonistilor (jucat foarte bine), exista cateva chei/secvente ce ar trebui sa atraga atentia
1. Relatia mama-fiu: cordonul ombilical nu este detasat nici aici si nici in Pozitia Copilului: primim bani de la mama, sfaturi de la mama, eventual si "excursia" ratata cu Hans
2. Relatia Tata-fiu: isi invinuieste tatal pt mod in care a decurs viata lui, iar tatal il invinovateste pt relatiile esuate pt ca are prostul obicei de a se implica prea mult...
3. Relatia Toma-Ana, destul de… citeşte

3 1
lavvw pe 05 Mai 2017 19:20
de ce toate filmele romanesti trebuie sa fie niste porcarii? avem atatea peisaje frumoase, oameni frumosi, dc nu se abordeaza si alte subiecte, sa fie ALTCEVA. numai porcarii filmate cu buget redus si teme idioate.
3 13
Flavius969 pe 01 Octombrie 2017 09:45
Acest film este ca o istorie a vietii mele. Deosebirea este ca eu nu am stiut ca ea lua antidepresive (Prozac)... Acum, suntem divortati, eu traiesc din amintiri si imi vad copilul cam o ora pe zi, iar ea traieste viata ca si cand nu ar fi existat 17 ani de relatie.
Ma simt inchis in propriul trecut si nu gasesc o solutie de iesire. Am devenit solitar... Traiesc pentru a nu suferi copilul si refuz orice persoana in viata mea... Solutia?
"Ne vedem joi!...

2 2
inger_rebel pe 21 Martie 2017 21:16
Mie mi-a placut, se ridica la standarde internationale! Minusul pe care l-as numi ar fi : lipsa de respect fata de parinti si folosirea unui limbaj jignitor cu acestia, lucru care nu ne caracterizeaza pe noi, romanii.
2 3
antonio681520 pe 13 Martie 2017 15:36
o mizerie de film. nu vă pierdeți timpul cu așa ceva.
2 7
filmerecomandate pe 25 Septembrie 2017 11:12
medocru
Am asteptat mult sa vad acest film si parerea mea este ca nu se compara cu ,,Pozitia copilului,,, mult mai captivant si bine realizat, surprinde mult mai original realitatea romaneasca .Despre Ana mon amour as spune ca ideea filmului e una buna, de actualitate, insa ceea ce l-a adus intr-o zona mai neagra au fost tocmai scenele de nuditate explicita care sincer au fost inutile, desi regizorul ,,s-a bazat,, oarecum pe ele, au facut un deserviciu tuturor. Actorii romani, disperati sa joace , cred cu tarie ca se dezbraca de amorul artei insa e mai mult comercial aspectul asta.Mi-a placut intrepatrunderea scenelor trecut-prezent-viitor, a reusit sa le impleteasca bine insa finalul, tipic filmelor romanesti, a stricat tot...chiar nu reusesc niciodata sa faca un final, lasa totul in coada de peste...Jocul actoricesc foarte bun, mai ales actorul principal.Diana Cavaliotti nu a stralucit pe… citeşte
1 1
lili22 pe 25 Septembrie 2017 08:29
Nu
....reuseste sa-mi provoace nicio emotie acest film , oricat de dragalas si-ar stramba nasucul Diana Cavallioti, zici ca e Emily Watson.Lipsa de experienta si de charisma a actorului din rolul principal scad foarte mult valoarea filmulu, care o fi ea.Nu mai avem actori frumosi.
1 5

Spune-ţi părerea despre Ana, mon amour

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Ana, mon amour
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells