A Home at the End of the World

(2004)

O casă la capătul lumii

Poster A Home at the End of the World Postere A Home at the End of the World

Sinopsis A Home at the End of the World

Doi prieteni din copilărie rememorează relațiile din trecut, inclusiv pe cea dintre ei, alături de un nou prieten, în New York-ul anilor '80. Prietenia lor se transformă curând într-un triunghi amoros. Treptat, problemele încep să apară...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Andrew Chalmers Andrew Chalmers Bobby Morrow Asia Vieira Asia Vieira Emily Colin Farrell Colin Farrell Bobby Morrow (1982)
Robin Wright Robin Wright Clare Sissy Spacek Sissy Spacek Alice Glover Wendy Crewson Wendy Crewson Isabel Morrow
Shawn Roberts Shawn Roberts Club Boy Matt Frewer Matt Frewer Ned Glover Ryan Donowho Ryan Donowho Carlton Morrow
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Hart-Sharp Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Metropolitan Filmexport

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin_kedii pe 10 Martie 2013 22:18
Film frumos despre dragoste, familie, prietenie, toleranță. Scenariu este foarte bine bazat pe un roman de Michael Cunningham
0 0
margott pe 07 Octombrie 2011 11:57
Un film a carui poveste are in centru trei personaje intre care exista sentimente de dragoste sau de prietenie, dupa caz. Filmul nu-i deloc muzical, asa cum e trecut la gen, e o drama despre relatiile care, atunci cand bazate pe sentimente adevarate, rezista de-a lungul timpului.
0 0
megadeth pe 02 Septembrie 2011 22:45
„Este o lume frumoasa si zgomotoasa ”,spune unul dintre caractere. Desi linistita si ingusta ,filmul e cu adevarat frumos.Colin joaca un rol plin de onestitate si profunzime pe care putini l-ar putea duce,Dallas,incredibil rol,incredibila performanta.Coloana sonora e o muzica veche,de calitate,piese care te prind si pe care le poti asculta pe replay ore intregi fara probleme:Laura Nyro, Jefferson Airplane,Leonard Cohen, Steve Reich,Dusty Springfield..
Comentariile de mai jos ma fac sa fac o observatie,nu e ceva gay,e doar un film care are o perspectiva homosexuala,cred ca multi dintre noi am lasat tiparele sa decida,prezinta o relatie foarte adanca si speciala intre cei doi.
Real,emotional,amuzant si frumos,nu pierdeti filmul asta..

0 0
crisa_itgirl pe 19 August 2011 20:33
Nu mi se pare deloc că ar fi un Muzical. La început m-a încântat ideea că tipii erau gay dar mi se pare de-a dreptul imposibil să convieţuieşti în trei. Nu mi-a plăcut, nota 3.
0 0
Iamsaved pe 20 August 2010 16:48
Foarte dragut filmul,cartea e mult mai buna dar si filmul merge,foarte cute Colin Farell cu Dallas Roberts,au facut un cuplu dragut si mie una mi-au transmis energia de care aveam nevoie,adica in carte se creeaza o anumita atmosfera iar ei au reusit destul de bine sa o transpuna si in film,bravo lor.Mi-ar placea sa-l vad pe Colin in mai multe filme de genul asta,adica drame,mai linistite,ii sta bine:)
0 0
dp75 pe 08 Martie 2010 03:09
e chiar naspa sa vezi in film cum se saruta doi barbati; nu m-am uitat la film,doar am vazut cateva secvente pe ProCinema
0 6

Spune-ţi părerea despre A Home at the End of the World

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Home at the End of the World
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells