Zendaya este favorita Disney pentru rolul central din live-action-ul Mica Sirenă

de Cristina Grigore în 23 Aug 2018
Posibila viitoare interpretă a lui Ariel s-a făcut remarcată în musical-ul biografic The Greatest Showman

Succesul lui The Beauty and the Beast a arătat companiei Disney că merită să investească masiv în filmele live-action inspirate din animaţiile sale clasice. Se află deja în diverse stadii ale producţiei Aladdin, Mulan şi Dumbo, însă lucrul la The Little Mermaid a demarat recent. Realizatorii au deja o favorită pentru rolul central, cel al lui Ariel, iar numele ei este Zendaya, anunţă site-ul The Hashtag Show.

Actriţa în vârstă de 21 de ani a atras atenţia producătorilor după apariţiile sale din The Greatest Showman şi Spider-Man: Homecoming. Partitura centrală din Little Mermaid i-ar da ocazia unui rol ceva mai diferit şi i-ar spori popularitatea internaţională.

Alan Menken şi Lin-Manuel Miranda vor compune muzica pentru film, ce va conţine şi piese noi pe lângă unele titluri clasice, precum Under the Sea. Un sinopis al filmului nu a fost încă lansat. De scenariul lui The Little Mermaid se va ocupa Jane Goldman (X-Men: Days of Future Past), iar în scaunul regizoral va sta Rob Marshall (Mary Poppins Returns).

Exploreaza subiecte similare:

The Beauties and the Beast, Zendaya, The Greatest Showman, Spider-Man: Homecoming, Rob Marshall, Jane Goldman

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 23 august 2018 18:47
Nu e putea o alegere mai buna pentru interpretarea sirenei decat Zendaya, tanara, micuta, inocenta, firava si ndoiesator de frumoasa, asa cum ni se prezinta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells