Yoda bebeluș este noul star din serialul The Mandalorian de pe Disney+

de Gloria Sauciuc în 17 Nov 2019
„Tocmai am văzut Mandalorian și tot ce pot să spun e că mi-aș da viața pentru micul Yoda...”, a scris un fan al serialului

Așa cum știm, Disney+ s-a lansat în această săptămână iar reacțiile au fost entuziaste, cu aproape 10 milioane de persoane înscriindu-se ca abonați încă din primele zile. Unul dintre cele mai așteptate seriale ale platformei este The Mandalorian, care până acum a ajuns la nivelul așteptat al seriei Star Wars, scrie decider.com.

Cu producția semnată de Jon Favreau, serialul este plasat în timp imediat după finalul lui The Return of the Jedi, imediat după ce Imperiul a încasat o lovitură și se luptă să își regăsească puterile. Pedro Pascal, care îl joacă pe eroicul „Mandalorian Fără Nume”, acceptă să renunțe la jumătate din recompensa meritată pentru o încărcătură de carbonită (care, bănuim, va deveni importantă în timp).

Și faimosul vânător de recompense Boba Fett apare în serial, dar- mi ales -un adorabil Yoda bebeluș, pe care fanii de peste au început să îl posteze pe rețelele de socializare pentru a-și exprima afecțiunea.

Iată câteva replici ale fanilor: „Tocmai am văzut Mandalorian și tot ce pot să spun e că mi-aș da viața pentru micul Yoda...”

„Nu am crezut vreodată că o să văd asta. Niciodată nu mi-a trecut prin cap, dar acum iată-l: Bebelușul Yoda...” „Pentru prima oară mi-am dorit un copil văzându-l pe bebelușul Yoda. Dacă i s-ar întâmpla ceva, aș fi foc și pară...”, a mai scris un fan al serialului, citat de decider.com.

Episoadele 1 și 2 ale serialului sunt la ora actuală disponibile în mai multe teritorii, episoade noi apărând în fiecare vineri. Noile episoade vor fi difuzate săptămânal tot restul anului.

Exploreaza subiecte similare:

The Mandalorian

Alte știri din cinema

Primul trailer No Time to Die. Final de serie Bond în stil mare pentru Daniel Craig

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie

Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Filmele lunii decembrie

Decembrie este cea mai polarizată lună a anului în cinematografe

Un nou film Planeta Maimuțelor este în lucru, cu regizorul seriei Maze Runner la cârmă

Ultimul film din serie, War for the Planet of the Apes, a fost lansat în 2017

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 17 noiembrie 2019 14:35
de ce as apela la Disney- cand Netflix oferta tot sezonul o data?cu ce este diferit de o televiziune clasica gen ABC care difuzeaza saptamanal cate un episod? stiu ca au seriale dfertite dar faptul ca imi oferi episoade saptamanal ma face sa aleg serialele Netflix si ce mai au ei in oferta
bocadaniel91 pe 18 noiembrie 2019 10:05
multumesc de spoiler, idiotilor

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells