X-Men: The New Mutants va fi un film de groază, spune regizorul

de Cristina Grigore în 26 Mai 2017
Josh Boone a oferit câteva detalii legate de noul film X-Men

După succesele lui Deadpool şi Logan, studiourile 20th Century Fox par să aibă o abordare cinematografică mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte saga X-Men. Astfel, au aprobat o linie diferită pentru recent anunţatul X-Men: The New Mutants, care a fost anunţat ca un film de groază.

Informaţia a venit chiar de la regizorul peliculei, Josh Boone, care a vorbit despre film cu publicaţia Entertainment Weekly. „Facem un film de groază adevărat, plasat în universul X-Men - nu vor exista costume, nici super-villaini; încercăm ceva cu totul şi cu totul diferit”, a arătat el.

Cunoscut pentru The Fault in Our Stars (drama romantică cu Shailene Woolley şi Ansel Elgort), Boone nu a vrut să dezvăluie şi intriga filmului. Însă surse ale publicaţiei au aflat că pelicula va arăta cât de periculoşi devin mutanţii pe măsură ce puterile lor se intensifică. Scenariul va aduce în prim-plan cinci tineri cu superputeri, care vor trebui să înveţe să accepte darurile cu care au fost înzestraţi – alături de păcatele trecutului – în vreme ce sunt ţinuţi izolaţi într-un loc misterios, fără acceptul lor.

Două nume au fost deja confirmate în distribuţie: Maisie Williams (Game of Thrones) va fi Wolfsbane, o fată care trebuie să împace afinitatea sa pentru religie cu abilitatea de a se transorma în lup. Anya Taylor-Joy o va interpreta pe Magik, o vrăjitoare din Rusia care se poate teleporta cu ajutorul unor discuri de metal.

X-Men: The New Mutants se va lansa pe 13 aprilie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Deadpool, Logan, x-men, X-Men: The New Mutants, Josh Boone, The Fault in Our Stars, Maisie Williams, Anya Taylor-Joy

Alte știri din cinema

Coco, emoţionant până la lacrimi

Animaţia Pixar, ce se lansează astăzi în cinematografele noastre, este o aventură vibrantă, amuzantă, despre familie, unitate şi înţelegere

Comedia Mame bune şi nebune 2, o nouă perspectiva asupra Crăciunului

„Intenţia este aceea de a dărâma o parte din normele prin care ne torturăm spunându-ne că nu suntem mame suficient de bune”, spune producătoarea filmului

Policierul Les Petits Meurtres d’Agatha Christie, la TV5Monde

Noua serie va avea patru episoade și va fi difuzată în fiecare vineri, de la ora 22:00

S-a stins vulcanul Stela Popescu

A devenit o prezenţă indispensabilă în serile de voie-bună pe care ni le dăruia săptămânal televiziunea, strecurate abil şi curajos prin potopul de emisiuni „pe linie”, la începutul anilor 1970

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 26 mai 2017 13:29
SIgur nu va prinde asa ceva. Deadpool si Logan aveau eroi arhicunoscuti si ar fi avut succes cu orice abordare, dar ceva nou si sa-l faci si de groaza nu va avea succes.
Costirik pe 27 mai 2017 04:28
Daca nu respectau personajul Deadpool din benzile desenate, in mod clar filmul nu avea succes ( exemplu Deadpool din primul Wolverine cand i au "cusut" gura, lasandu l fara cea mai importanta caracteristica a lui). Si la partea arhicunoscuti=succes te contrazic cu Gardienii Galaxiei. Pana la aparitia filmului nimeni nu auzise de ei si chiar eu garantam ca va fi un esec.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells