Wonder Woman nu are scene tăiate la montaj, spune regizoarea filmului

de Cristina Grigore în 29 Mai 2017
Patty Jenkins a mărturisit că studioul nu va avea ce să adauge pe DVD în afara producţiei originale

Filmul Wonder Woman se pregăteşte de lansare, iar opiniile criticilor ce au văzut pelicula în avanpremieră sunt în mare parte pozitive. Regizoarea acestuia, Patty Jenkins, vine cu o informaţie ce va dezamăgi puţin fanii, însă poate fi un indicator în plus faţă de cât de reuşit este filmul. Aceasta a mărturisit, într-un interviu acordat Collider.com, că sunt şanse foarte mari ca filmul să nu aibă versiunea specială montată de regizor, deoarece nu au fost scene care să cadă la montaj.

„Nu este ca şi cum nu am fi trecut printr-un proces lung şi obositor, însă ceea ce mă uimeşte este cât de puţine modificări s-au făcut de la montajul iniţial”, a spus Jenkins.

„Eram în căutarea unor marcaje emoţionale pentru Diana şi chiar voiam să iasă totul perfect, însă am simţit că este nevoie de mai multe momente de implicare şi satisfacţie emoţională, astfel încât am lăsat ca acestea să fie cât mai accentuate”, a mai explicat cineasta, menţionând că unele modificări minore s-au făcut doar în cazul bătăliei finale.

Regizoarea a mai spus că lipsa scenelor căzute la montaj ar putea fi o problemă pentru studio: „DVD-ul este aproape gata, iar ei au spus că ar dori să adauge şi scene ce nu au intrat în versiunea finală. Şi acesta nu există”. Nici scenariul filmului nu a suferit prea multe modificări faţă de versiunea iniţială, a mai spus Jenkins. 

Distribuţia lui Wonder Woman este formată din Gal Gadot (în rolul protagonistei), Chris Pine (Steve Trevor), Connie Nielsen (Queen Hippolyte), Robin Wright (Antiope). Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 2 iunie.

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Patty Jenkins, Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Robin Wright

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells