Wonder Woman 2 va fi primul film în realizarea căruia se vor aplica noile reguli împotriva hărțuirii sexuale

de Cristina Grigore în 23 Ian 2018
Iniţiativa Asociației Producătorilor Americani are ca scop prevenirea tratamentului abuziv și nepotrivit în industria filmului

Ca reacție la valul de acuzații de hărțuire sexuală ce au zguduit Hollywood-ul în ultimele luni, Asociația Producătorilor Americani a realizat un set de norme și reguli ce au ca scop prevenirea tratamentului abuziv și nepotrivit în Cetatea Filmului. PasteMagazine.com citează în acest sens un anunț făcut pe Twitter de Rebecca Keegan, corespondent al revistei Vanity Fair, în care se menționează că primul film în realizarea căruia aceste noi reglementări vor fi aplicate va fi Wonder Woman 2.

Asociația Producătorilor Americani clarifică în noile sale reguli cum poate fi identificată hărțuirea sexuală, ce este un mediu de lucru ostil și care sunt prejudecățile legate de hărțuirea sexuală. Potrivit acestora, se va ține seama de toate legile federale și de stat și se va oferi training întregii echipe înainte de începerea producției pentru a preveni comportamentele nepotrivite.

„Ca societate, suntem într-un moment de tranziţie, în care reevaluăm comportamentul la locul de muncă şi nu numai. Producătorii au autoritate atât pe platoul de filmare, cât şi în afara acestuia, şi pot fi inţiatorii principali în crearea şi susţinerea unui mediu de lucru bazat pe respect reciproc”, au spus preşedinţii Asociaţiei Producătorilor Americani, Gary Luchesi şi Lori McCreary.

Un prim pas în acest sens a fost deja făcut de către realizatorii lui Wonder Woman 2 prin eliminarea din echipă a lui Brett Ratner în urma acuzaţiilor aduse acestuia. Compania lui Ratner, Ratpac Entertainment, a contribuit la finanţarea primului film Wonder Woman. 

Exploreaza subiecte similare:

Brett Ratner, Wonder Woman

Alte știri din cinema

„Black Panther” – regele încasărilor în weekend-ul de lansare în România

Filmul „Black Panther” este distribuit de Forum Film Româniaşi este disponibil în cinematografele din toată țara, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos

Lemonade, de Ioanei Uricaru, are premiera mondială luni, la Berlinale 2018

Filmul narează mai multe întâlniri pe care eroina le are pe parcursul a câteva zile și în urma cărora descoperă că „visul american” rămâne un ideal greu de atins pentru cei care nu-și permit să plătească prețul

Black Panther - al cincilea cel mai bun debut din toate timpurile în topul nord-american

Marvel a dat lovitura cu supereroul de culoare. Încasările peliculei au depăşit aşteptările realizatorilor

Marți începe sezonul 2 al serialului „Căutări misterioase”/”Search Party”

Primul episod din noul sezon „Căutări misterioare” va fi transmis și pe Facebook

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 23 ianuarie 2018 11:36
:))))Nici sa le atingi nu mai ai voie:))
Dimz pe 23 ianuarie 2018 19:32
=))))))))))
ddman pe 23 ianuarie 2018 12:13
Mda, deci daca vrei sa scoti din peisaj un actor/producator/regizor etc il acuzi de hartuire sexuala si e dus.
Dimz pe 23 ianuarie 2018 19:38
Mai au putin si iti interzic si sa te uiti la ele.
cavallioty pe 23 ianuarie 2018 20:55
inca nu au terminat cu tampenia asta?atunci cand au obtinut ceva in urma "hartuirii" a fost bine nu?
spartacus pe 24 ianuarie 2018 15:28
Ce cretinitate!?!.... Până mai ieri femeile din SUA făceau proteste pentru ”egalitatea în drepturi”, iar acum este clar că vor ”ceva” mai mult. Prostie pură și tipic ”americănească”, părerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells