Westworld a primit cele mai multe nominalizări la premiile Emmy 2017

de Cristina Grigore în 14 Iul 2017
Stranger Things, Big Little Lie, The Handmaid's Tale, în topul nominalizărilor

Cea de-a 69-a ediţie a Premiilor Emmy, evenimentul în care sunt prezentate cele mai bune producţii TV americane, şi-a anunţat nominalizările. Cele mai multe, 22 (din cele 30 de categorii), au revenit popularului serial al HBO Westworld, la egalitate cu Saturday Night Live, longeviva producţie a NBC ce s-a axat în ultima vreme pe scenete comice care au ridiculizat administraţia Trump.

Dintre reţelele TV, HBO s-a ales din nou cu cele mai multe nominalizări, 111, în mare parte datorită dramei poliţiste The Night Of şi a serialului cu actriţe celebre – tot o dramă în care misterul şi crima sunt cuvintele cheie – Big Little Lies. De altfel, serialul a primit în total 16 nominalizări, din care una pentru Nicole Kidman (Cea mai bună actriţă la categoria „Miniserie sau film pentru televiziune”).

Netflix şi-a continuat ascensiunea printre reţelele tradiţionale şi a obţinut în total 91 de nominalizări. A dominat categoria celor mai bune seriale-dramă cu trei producţii – The Crown, House of Lies şi Stranger Things.

Veep, cea mai nominalizată comedie la Emmy 2017, cu 17 intrări pe listă, primeşte o a treia şansă la premiul cel mare. Julia Louis-Dreyfus are astfel ocazia să îşi consolideze recordul de premii la categoria „Cea mai bună actriţă de comedie" (are deja cinci trofee pentru Veep şi unul pentru New Adventures of old Christine). Modern Family şi Silicon Valley nu lipsesc din lista serialeleor de comedie cu o şansă la premiul cel mare.

Categoria serialelor-dramă a fost condusă la nominalizări de Stranger Things – 18 nominalizări – la egalitate cu saga Hulu The Handmaid's Tale. Protagonistele serialelor amintite, Millie Bobby Brown şi Elisabeth Moss, sunt favorite la premiul „Cea mai bună actriţă într-un serial-dramă”.

The Crown, cu Claire Foy în rolul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a obţinut 13 nominalizări, în vreme ce This is Us, noua producţie NBC, a primit 11 nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun serial-dramă. A lipsit din categorie Game of Thrones, ce nu s-a calificat pentru nominalizări anul acesta. Serialul a dominat anul trecut scena premiilor Emmy – a câştigat 12 statuete la diferite categorii şi are deja în palmares două premii Emmy pentru Cel mai bun serial-dramă.

Decernarea premiilor va avea loc pe 17 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Westworld, The Night Of, Big Little Lies, Nicole Kidman, The Crown, House of Lies, Stranger Things, Veep, Modern Family, Silicon Valley, The Handmaid's Tale , Millie Bobby Brown, Elisabeth Moss, Claire Foy, Saturday Night Live

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 17 iulie 2017 01:34
Nu, "House of Lies" (că-n primul rând este la Showtime Network), ci HOUSE OF CARDS (cel cu Kevin Spacey, din Usual Suspect, darn it).

În rest, vreau să câştige serialul Lucruri Stranii, pentru că nu este nominalizat The Leftovers (cel mai impresionant serial din acest an, şi aşa va fi pentru mulţi ani. Uitaţi-vă fraţilor la show-ul ăsta de vă minunaţi).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells