The Night Of

(2016) - Serial TV

În acea noapte

Poster The Night Of Poster The Night Of

Sinopsis The Night Of

The Night Of teaser

Un serial ce analizează complexitățile unui caz de crimă din New York. Povestea urmărește investigația poliției, demersurile legale, sistemul de justiție și purgatoriul numit Rikers Island, unde acuzatul își așteaptă procesul.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Riz Ahmed Riz Ahmed Nasir 'Naz' Khan Poorna Jagannathan Poorna Jagannathan Safar Khan Peyman Moaadi Peyman Moaadi Salim Khan
John Turturro John Turturro John Stone Bill Camp Bill Camp Dennis Box James Gandolfini James Gandolfini Jack Stone
Glenne Headly Glenne Headly  Alison Crowe (3 episodes, 2016) Michael Kenneth Williams Michael Kenneth Williams Freddy Knight Fisher Stevens Fisher Stevens  Saul the Pharmacist (3 episodes, 2016)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • The Night Of: Die Wahrheit einer Nacht
  • Criminal Justice

Produs de

BBC Drama Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA

Părerea criticului

StefanDo pe 30 August 2016 13:47
Vara lui 2016 a oferit deja o mini-serie excelentă, Stranger Things a celor de la Netflix, dar nu şi-a epuizat surprizele: HBO a lansat The Night Of/În acea noapte, o excelentă explorare a investigaţiei unei crime din New York. Cronicile entuziaste au transformat povestea lui Steven Zaillian şi Richard Price în producţia de televiziune cel mai bine primită a verii. Iată de ce nu ar trebui să ratezi În acea noapte.

The Night Of se bazează pe Criminal Justice, o miniserie britanică lansată în 2008. Varianta HBO păstrează premisa, cea a cazului unui tânăr care, după o noapte de beţie şi droguri, îşi descoperă partenera de sex ocazional ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, dar complică lucrurile cu etnia eroului: interpretat de Riz Ahmed (văzut în Nightcrawler şi aşteptat în Rogue One: A Star Wars Story), Nasir este de origine pakistaneză, iar… citeşte

4 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
klute pe 30 Iulie 2016 15:08
Nota 8 (cu bacșiș cu tot)
Un serial destul de bun, dar (cu excepția cîtorva scene amuzante) mult prea serios și realist în raport cu premisa fantezistă de la care pornește: o succesiune de-a dreptul obscenă de coincidențe neverosimile și o suită de decizii stupefiante ale protagonistului (toate petrecute într-o singură noapte), care duc la arestarea acestuia sub acuzația de crimă. După un astfel de demaraj, ar fi fost mai de bun simț ca serialul să continue ca basm negru, iar dacă ținea să nu arunce o umbră de îndoială asupra mizei lui sociale (mașinăria inumană a sistemului judiciar, prejudecăți rasiale și religioase etc.), n-ar fi trebuit să-și aleagă ca punct de plecare o pătăranie de pe lumea cealaltă. Totuși, pe măsură ce episoadele trec și "uităm" de la ce-am pornit, atmosfera sumbră și personajele (în special avocatul pîrlit și soios, păcălit de pisică și… citeşte
11 7
ghirageorge pe 27 August 2016 13:45
Locul potrivit la momentul potrivit !
M-am hotărât să scriu despre această mini-serie pentru că mi-a plăcut. În general , dacă îți plac filmele destinate publicului sărac , filmele comercializate mult peste limită , nu viziona această mini-serie ! De asemenea , dacă te aștepți să găsești supereroi , curvărițe , glume expirate sau nu mai știu ce fază horror , nu vizona această mini-serie!
Această creație este destinată unui public mai retras , căruia , în general nu prea e obișnuit cu extravaganța. De ce spun aceste lucruri? Simplu. Pentru că m-am confruntat cu oameni care nu înțeleg un lucru elementar despre cinematografie : o distribuție populată de actori celebrii nu asigură întotdeauna realizarea unui film / serial / mini-serie excepțională. Românii , dar nu numai , în general sunt atrași de numele actorilor. WOW , în acest film joacă X Y Z , cu siguranță este bun.… citeşte

7 3
narcisson pe 9 noiembrie 2016 23:48
+++++ L-am devorat in 3 zile, dar se putea sa fie chiar doua. Asta denota apetitul pe care ti-l da, de a vedea mai mult si mai mult.
bogdz pe 20 Iulie 2016 11:03
Foarte bun !!!
Am vazut primul episod si serialul este de calitate.Daca vreti sa vedeti cum decurge o ancheta in toate detaliile ei,de la amprente,arma crimei,interogatoriu,etc The Night Of este serialul perfect.
7 3
mihnea_aspru95 pe 20 iulie 2016 17:10
Yeap!!!!! Pretty much.
narcisson pe 10 Noiembrie 2016 00:17
Clar obligatoriu de vazut, mai ales dintre serialele anului 2016.
Imi este foarte greu sa scriu despre acest serial, fara sa uit ceva. Asta pentru ca atentia la detalii a tuturor celor implicati a fost incredibila. In primul rand trebuie sa spun ca l-am vazut in 3 zile, insa se putea foarte usor si in 2. Dorinta de a continua si de a vedea mereu mai mult a fost foarte mare. In al doilea rand trebuie spus ca regretatul James Gandolfini a avut o contributie insemnata in realizarea acestui serial. De asemenea, de regie s-au ocupat doi oameni foarte cunoscuti si premiati, Zaillian si Marsh, ceea ce din start anunta maretia acestui proiect.
Cat despre poveste, avem parte de o crima aproape perfecta, extraordinar de bine mascata, pe care pana si celor mai bine pregatiti oameni din domeniu le-a fost deosebit de greu sa o descopere. Pe de alta parte, spectatorului, care este in cunostinta de nevinovatia lui Naz, ii sunt dati mereu alti si alti posibili… citeşte

5 1
marius7x pe 30 August 2016 07:22
Serialul anului
Excelent cap-coada. Probabil va domina categoriile la Emmy si Globes anul viitor. Totul a fost planificat si s-a derulat perfect. Riz Ahmed straluceste, dar cred ca in final jocul si personajul lui John Turturro ramane cel mai memorabil.
5 2
badeaconstel1970 pe 20 Septembrie 2016 18:41
Un serial de exceptie
Un serial ce merita vazut cap coada,te tine in suspans de la un episod la altul si nici nu stii cand a trecut timpul.Astept cu nerabdare o continuare:)
3 2
Cocosh15 pe 18 decembrie 2016 13:17
va continua si cu sez 2?
alinagabriela96 pe 23 Iulie 2016 02:04
Meirtă văzut ! Un serial de calitate care reușește să îți atragă atenția și să te facă să dorești să-l vezi până la final. Super bun. 10
3 2
Aisha5496 pe 22 Februarie 2017 09:23
Din punctul meu de vedere este un serial care merita vazut, este foarte captivant, e o mini serie de 8 episoade, le am vazut pe toate intr o singura zi datorita povestii si a modului in care actorii isi joaca rolurile, fara cusur.
2 0
mihnea_aspru95 pe 3 martie 2017 03:20
Un serial bun spre foarte bun. Aceşti trei actori au jucat cel mai bine: Riz Ahmed (inculpatul), John Turturro (avocatul), Michael Kenneth Williams (puşcăriaşul).
Pady pe 06 Ianuarie 2017 18:15
Criminal
Chiar te tine captiv si ti doresti sa vezi episod dupa episod, cine e criminalul lasa la aprecierea publicului. Ca o parere personala, daca era Naz, cu toate ca era drogat si baut, nu avea cum sa se treazeasca dimineata fara sa nu mai stie nimic si dupa ce o injunghie de 22 de ori sa fie cu hainele curate. In schimb eu zic ca e Ray, dupa cum arata pe camerele video se vede ca s au certat in fata barului, pentru cei 300000 retrasi din cont, posibil, el o urmareste si cand urmeaza sa intre in taxi se vede cum isi intoarce capul sa vada daca mai e urmarita, plus punga de gunoi aruncata la 3 dimineata.Poate fi si un complot intre Ray si tatal vitreg, sau chiar tatal, de ce nu, dar totusi ramane un mister...
2 0
sorintm pe 10 Decembrie 2017 18:07
opera de arta
Am stat toata noaptea trecuta pe Hbo 3 ca sa vad toate cele 8 serii.Filmul este o capodopera de arta,toti actorii,dar in special Jonh Turturro au o contributie de zile mari.Nu am pierdut noaptea,ci doar am castigat un film extraordinar.
2 1
user-5aa16166e7043 pe 17 Octombrie 2019 02:02
Foarte bun! joc bun, putina comedie pe ici colo, unul din cele mai bune seriale vazute.recomand !!
1 0
lunaplina pe 15 Septembrie 2019 18:43
Merita vazut, actiune, actori talentati,regie, scenografie,poveste
1 0
didi53 pe 05 Mai 2017 23:48
Apropo de OUG 13!
Un serial foarte bun, cu actori talentati (Naz si Stone), avocata tanara Chandra, politistul Box care trebuie neaparat sa-l vedeti!
1 0

Spune-ţi părerea despre The Night Of

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Night Of
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells