Wesley Snipes își face propriul film Blade, după ce a pierdut rolul faimosului vânător de vampiri

de Marina Florea în 26 Feb 2021
Noul său film de acțiune „va da clasă tuturor filmelor din seria Blade...”

Wesley Snipes lucrează la propriul film de acțiune cu elemente supranaturale, unul care are toate elementele creaturilor demonice care se metamorfozează și ale călătoriei în timp. Wesley Snipes nu este implicat în producția Blade de la MCU, așa că a ales să își facă propriul film, ce se va numi Blade-Killer, scrie IndieWire.

După ce Disney și Marvel anunțau în iulie 2019 că Mahershala Ali se alătura Universului Cinematografic Marvel în rolul lui Blade, primul actor care a jucat rolul acesta, Wesley Snipes, se declara împăcat cu faptul că MCU ia de la capăt povestea și implicit oferă un nou început personajului.

Snipes a jucat rolul titular, cel al personajului jumătate om-jumătate vampir în trei filme: Blade (1998), Blade II (2002) și Blade Trinity (2004). David S. Goyer a semnat scenariul tuturor celor trei filme, cu Guillermo del Toro ca regizor al celui de-al doilea. Totuși, Snipes a luat-o și pe cont propriu dezvoltând un nou film de acțiune cu elemente supranaturale, care a căpătat numele Blade-killer, ce va depăși filmele din seria Blade.

„Deși eu nu sunt implicat direct, îi susțin pe tinerii artiști și pe studiourile Marvel în decizia lor”, declara Snipes pentru Uproxx. „Este ceva frumos, Mahershala Ali a reușit o treabă excelentă”, a mai spus Snipes. Acesta descria trilogia Blade originală astfel: „Pe atunci eram centuri albe, stai să vezi ce știm să facem acum că suntem centuri negre”, făcând aluzie la noul său film de acțiune care „va da clasă tuturor filmelor din seria Blade...”

În ce constă proiectul? „Este ceea ce numim Blade-asasin, sau Blade pe steroizi”, relatează Snipes. „Plasăm personajul nostru în lumea ființelor care se metamorfozează plus ceva călătorie în timp. Însă acțiunea va fi... Ei bine, în Blade era acțiune de centuri albe. Acum vom avea acțiune de centuri negre. E grozav ce am făcut în Blade dar, acum, suntem mult mai buni. Cu mult mai buni acum decât eram atunci”, a continuat Snipes.

„Da, într-adevăr. Și avem mai multe instrumente. O parte din lucrurile care erau inovații sunt acum standard în universul Marvel și în toate filmele de acțiune. Iar tehnologia ne permite să facem numeroase lucruri pe care nu le puteam face atunci. Dacă ne dai tehnologia, noi deja avem experiența și gustul. Iese la iveală, baby!”

Următorul rol pentru Snipes este unul secundar în Coming 2 America, sequel care va fi difuzat pe 5 martie pe Amazon Prime Video.

Între timp, Blade al MCU avansează cu ajutorul scenariului semnat de Stacy Osei-Kuffour. Osei-Kuffour face istorie ca prima autoare de culoare a unor scenarii de film pentru MCU.

Exploreaza subiecte similare:

Wesley Snipes, Blade, Blade II, Blade: Trinity, Mahershala Ali

Alte știri din cinema

Patru noi roluri au fost distribuite pentru Killers of the Flower Moon al lui Scorsese

Killers of the Flower Moon este plasat în anii 1929 și spune povestea uneia dintre primele anchete majore ale FBI

Stargirl: şi adolescenţii pot fi supereroi

Serialul din popularul univers Arrowverse este disponibil pe platforma HBO GO

TOP 5 al starurilor cu apariții episodice în „Friends / Prietenii tăi” - și poveștile din spatele lor

Începând cu 15 aprilie, toate cele 10 sezoane din Friends sunt disponibile pe HBO GO

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 26 februarie 2021 15:08
Primele semne ale bolii Alzheimer...
Bethwalters pe 15 martie 2021 23:54
Este un privilegiu să împărtășești lumii această mărturie miraculoasă. Sunt Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine cu 4 luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a modifica problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit martori minunați despre VRAJA DE IUBIRE SĂNĂTOSĂ care a fost progresivă cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată că Dr.Wealthy mi-a spus că îmi va pregăti o vraja care să-l aducă înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, am trăit pașnic. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț cu toții că acest jucător de vrăji are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați Dr.Wealthy, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.

wealthylovespell@gmail.com

Scrieți-l pe Whats-app +2348105150446

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells