Venom: cauza pentru care simbioţii au apărut pe Pământ

de Gloria Sauciuc în 20 Sep 2018
Premiera la noi a filmului Venom este programată pe 5 octombrie

Venom”, cel mai recent film din Universul Marvel, ni-l aduce Tom Hardy în rolul unuia dintre cele mai enigmatice, complexe și dure personaje. În timp ce investiga experimentele unui om de știință pentru un articol care spera să îi salveze imaginea publică, Brock (Tom Hardy) ajunge în contact cu materia care îi infestează corpul, îi schimbă personalitatea și îl transformă într-un simbiot cu super-puteri.

Deşi povestea lui Venom se învârte în jurul unui anume simbiot (personajul care îl posedă pe Eddie Brock, jucat de Tom Hardy),  în noul film Sony vor apărea mai mulţi misterioşi extratereştri, scrie ign.com.

Atunci când reporterii IGN au vizitat platourile de filmare de la Venom, echipa de producţie din spatele filmului a explicat de ce şi cum simbioţii au ajuns pe Pământ. „Vedem, la începutul filmului, momentul în care simbioţii sunt culeşi de către o sondă spaţială Life Foundation de pe o cometă care hoinăreşte prin spaţiu şi care se apropie de Pământ. Şi respectiva sondă spaţială, care caută semne de viaţă, are norocul să găsească ceea ce caută”, explică coordonatorul de efecte speciale Paul Franklin.

„Iar simbioţii pare că sunt mulţumiţi că sunt culeşi. Face parte din planul lor să ajungă pe Pământ. Caută nişte planete pe care să le locuiască”, a adăugat Franklin: „Nu au reuşit niciodată să trăiască în armonie cu vreuna dintre formele de viaţă de pe planetele pe care le colonizează”. Aici intervine Life Foundation. Condusă de către Carlton Crake (Riz Ahmed), miliardar şi inventator, misiunea organizaţiei este să descifreze viitorul omenirii.

„Partea bună despre Life Foundation este faptul că reprezintă o acoperire pentru altceva decât declară. Compania se declară a fi o iniţiativă frumoasă, ştiinţifică, dedicată omenirii, în timp ce în realitate este un pretext pentru experimente ştiinţifice scăpate de sub control şi care contravin eticii. Şi,mai presus, este gata de a face un pact cu extratereştrii al căror obiectiv este de a cuceri Pământul. Nicidecum ceva etic”, declara designerul de producţie Oliver Scholl.

Am văzut deja din trailere că Life Foundation a experimentat deja cu simbionţii şi a încercat să îi lege de oameni. Apoi apare Eddie Brock, care se împrieteneşte într-un anume fel cu unul dintre simbionţi. Şi, prin aceste experimente, simbiontul Venom descoperă ceva ieşit din comun.

„Vedem câţiva simbionţi diferiţi. Avem simbionţi în culori diferite. Înţelegem că Venom nu este un organism independent”, susţine Franklin. „Este ceva complet nou pentru simbionţi. Venom îl găseşte pe Eddie Brock şi descoperă că poate trăi în echilibru cu el. Există aici o armonie”.

Exploreaza subiecte similare:

Venom, Tom Hardy, Oliver Scholl, Riz Ahmed, Paul Franklin

Alte știri din cinema

Viitorul film Pixar se numeşte Onward. Vor face parte din distribuţie Tom Holland şi Chris Pratt

Regizorul Dan Scanlon explică, pe scurt, care este povestea animaţiei aflate în pregătire

A doua şansă: Jennifer Lopez şi linguriţa de sirop

Revenirea divei la cinema reuşeşte să ofere ceea ce promite

Rami Malek este dorit ca antagonist în Bond 25

Filmările la serialul Mr. Robot l-ar putea împiedica însă pe actor să accepte partitura

Doctor Strange 2 a fost confirmat oficial. La cârmă va sta tot regizorul primei părţi

Sequel-ul ar putea ajunge pe marile ecrane în mai 2021

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells