Următorul film Star Wars vine de la creatorii lui Game of Thrones, David Benioff şi D.B. Weiss

de Cristina Grigore în 15 Mai 2019
Ei vor călători „într-un univers foarte, foarte îndepărtat” înaintea lui Rian Johnson

Franciza Star Wars va continua pe marile ecrane după încheierea Star Wars: The Rise of Skywalker cu creația scenariștilor David Benioff şi D.B. Weiss, a declarat Bob Iger, preşedintele Disney, citat de Variety.com. Lansarea acestuia a fost programată pentru 16 decembrie 2020.

Disney a anunţat încă din noiembrie 2018 o trilogie Star Wars la care Rian Johnson a început deja lucrul, însă anunţul făcut de Iger pune în faţă, în calendarul lansărilor, pelicula de care se vor ocupa creatorii lui Game of Thrones (ca scenarişti şi producători; regia nu a fost încă stabilită).

„Deja lucrăm de zor; ne-am zis că trei ani sunt suficienţi nu doar pentru a face o pauză şi a ne restarta, dar şi pentru a ne pregăti pentru următorul film din serie. Am încheiat o colaborare cu David Benioff şi D.B. Weiss, care sunt faimoşi pentru Game of Thrones, iar următorul film pe care îl vom lansa va fi al lor – mai mult de atât nu vom spune despre acest lucru”, a punctat Iger.

Alte două filme Star Wars sunt în plan a fi lansate în 2024 şi 2026, pentru a alterna cu sequel-urile Avatar, ce vor debuta pe 17 decembrie 2021 şi vor continua până în 2027.

Star Wars: The Rise of Skywalker va ajunge în cinematografele noastre pe 20 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

David Benioff, D.B. Weiss, Rian Johnson, Star Wars: The Rise of Skywalker, Game of Thrones

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 15 mai 2019 19:47
Părerea mea: la modul cum au înțeles să încheie acest serial de succes cei doi scenariști David Benioff şi D.B. Weiss după ce George R. R. Martin și-a încheiat treaba, mă tem că își vor bate joc și de saga Star Wars. Și aici mă refer în special la faptul că cei doi scenaristi au decis că e mai ”bine” să o ”înnebunească” pe Daenerys - și ea să devină la fel ca tatăl ei mult hulit; despre moartea blândă a reginei Cersei iar nu mai vorbesc pentru că și asta mi s-a părut o prostie. Dar asta e doar părerea mea și sper să mă înșel, iar cei doi scenaristi să vină cu niște idei super pentru noul univers S.W.
Phantom_sub pe 18 mai 2019 12:37
Nu sunt fan Game Of Thrones, dar sincer îi prefer pe cei doi în detrimentul ororii numită The Last Jedi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells