Următorul film al lui Woody Allen o va avea în distribuţie pe Kate Winslet

de Cristina Grigore în 22 Iun 2016
Cineastul adaugă încă un nume panopliei de actriţe celebre incluse în filmele sale

Cariera cinematografică a lui Woody Allen cuprinde poveşti de dragoste înduioşătoare, comedii şi drame, însă în toate acestea există o constantă: actriţele celebre. După Blake Lively, Kristen Stewart, Emma Stone, Cate Blanchett, Penelope Cruz, Evan Rachel Wood sau Scarlett Johansson (ca să le menţionăm pe cele mai recente dintre ele), el va lucra şi cu fosta vedetă din Titanic, Kate Winslet.

Potrivit Variety.com, următorul proiect, încă neintitulat, al lui Allen, va începe filmările în toamnă, Winslet urmând să apară într-unul dintre rolurile centrale. Filmul va fi scris, regizat şi produs de prolificul cineast, acum în vârstă de 80 de ani.

Ultimul său film, Cafe Society (acţiunea este plasată în anii ’30 şi îi mai are în distribuţie, pe lângă Lively şi Stewart, pe Steve Carell şi Jesse Eisenberg) va fi lansat în iulie, după ce a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes.

După rolurile din Steve Jobs şi Triple Nine, Winslet va putea fi văzută, anul viitor, în Collateral Beauty, alături de Will Smith. Va începe curând filmările şi la drama The Mountain Between Us, ce îl mai are în distribuţie pe Idris Elba.

Exploreaza subiecte similare:

Woody Allen, Kate Winslet, actor, Café Society, Steve Jobs, Triple 9, Collateral Beauty, The Mountain Between Us

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells