Urmăriți sosirea vedetelor pe covorul roșu al Premiilor SAG și ediția specială Fashion Police, pe canalul E!

de Cinemagia în 20 Ian 2015
Parada vedetelor pe covorul roșu continuă la E! cu Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015

Sezonul premiilor continuă la E! cu cele mai importante evenimente din industria cinematografică și muzicală. După ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, desfășurată pe 11 ianuarie, parada vedetelor pe covorul roșu continuă la E! cu Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015, pe care o putem urmări în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, de la ora 01:00.

Cu această ocazie, gazdele E! - Giuliana Rancic și Ryan Seacrest - îi aduc pe telespectatori în culisele uneia dintre cele mai strălucitoare nopți de la Hollywood, în care vedetele își arborează ținutele de gală și pășesc pe covorul roșu, pentru a sărbători cele mai mari reușite din domeniul filmului și televiziunii, la cea de-a 21-a ediție anuală a Premiilor Screen Actors Guild (SAG). Materialul este completat de clipuri în exclusivitate și interviuri cu cele mai mari vedete. E! surprinde fiecare moment fascinant, oferind detalii de culise despre speranțele celor nominalizați și opinii ale experților cu privire la cei care vor avea succes în această seară.

Miercuri, 28 ianuarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Premiile Screen Actors Guild 2015, o ediție dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin și Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

Despre Universal Networks International

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA, Telemundo și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional. Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

 

Alte știri din cinema

Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

A murit Donald Sutherland

Cariera legendarului actor de origine canadiană s-a întins pe şapte decenii

Următorul blockbuster cu Brad Pitt în rolul principal va fi...

Pitt, Jerry Bruckheimer şi echipa lui Top Gun 2 fac un film IMAX care ar trebui să spulbere Jurassic World 4

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells