Universul Cinematografic DC - continuat de producţiile Flashpoint şi Batgirl

de Cristina Grigore în 21 Feb 2018
Warner Bros. a stabilit deja producţiile "noului val" DC, scrie The Hollywood Reporter

Surse ale TheHollywoodReporter.com vorbesc despre „noul val” al filmelor DC, dintre care se disting două titluri aflate acum în vizorul producătorilor (după succesul major al Wonder Woman şi eşecul lui Justice League). Este vorba despre filmele Batgirl şi Flashpoint, ce au intrat deja în calendarul de lucru al Warner Bros. (studioul nu a confirmat încă acest lucru).

Anul acesta, Warner va lansa doar Aquaman (pe 21 decembrie). Între timp, se definitivează distribuţia lui Wonder Woman 2, a cărui lansare va avea loc pe 1 noiembrie 2019, în vreme Shazam! va apărea cu şapte luni mai devreme (5 aprilie). Rămâne de văzut cum se vor încadra în calendarul lansărilor Warner producţii ca Suicide Squad 2, noul film Batman (ce va fi regizat de Matt Reeves) şi pelicula despre originile lui Joker, ce-l va avea în rol central pe Joaquin Phoenix.

Despre filmul ce va aduce pe marele ecran aventurile lui Flash s-a vorbit în cadrul Comic Con-ului de anul trecut din San Diego. S-a spus atunci că scenariul va avea la bază povestea din benzile desenate Flashpoint. Ezra Miller, interpretul supereroului din Suicide Squad şi Justice League, îşi va continua rolul, însă va prezenta, de această dată, o versiune cu totul diferită a personajului. 

În benzile desenate Flashpoint supereroul călătoreşte în timp pentru a-şi salva mama de la moarte. Ajunge însă să modifice viitorul şi  aruncă întreg universul DC în haos. Printre schimbările majore este inclusă moartea lui Bruce Wayne în locul părinţilor săi. Tatăl său, Thomas Wayne, devine o versiune şi mai crudă a lui Batman. Filmul are deja regizori ataşaţi (John Francis Daley, Jonathan Goldstein) şi o potenţială dată de lansare – 2020.

Pelicula Batgirl va fi regizată de Joss Whedon (The Avengers), care lucrează acum şi la scenariul acesteia. Filmul a fost inclus în prezentările de la Comic Con Experience în 2017. 

Exploreaza subiecte similare:

Wonder Woman, Justice League, Aquaman, Wonder Woman 2, Shazam!, Ezra Miller, Joss Whedon, The Avengers

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 21 februarie 2018 14:19
"Batgirl"?!?!?... Ce s-a intamplat cu "Batwomen"???.... Proasta idee, toit insisita pe chestia asta cu tinerei in roluri de supereroi in detrimentul celor deja consacrati.
Qube86 pe 21 februarie 2018 19:42
Este din ce in ce mai evident faptul ca DC nu mai pot tine pasul cu cei de la Marvel !
Si este pacat cand stai sa te gandesti ca au in ograda o multime de personaje care in trecut le dominau la popularitate pe cele detinute de Marvel !
Trebuie sa vina cu o strategie mai buna...altfel lucrurile vor continua sa ia o turnura din ce in ce mai rea pentru ei...
De la filmele enuntate in articol nu stiu la ce sa ma mai astept avand in vedere ca din punct de vedere critic...ultimele lansate de DCU au fost slabute...
As avea niste farame de speranta pentru cel cu originile lui Joker...dar e posibil orice asa ca nu o sa imi tin rasuflarea pe baza lui !

alexandru.alex pe 15 mai 2018 22:00
Critici fani Marvel..DC este vazut prost deoarece exista un numar mare de fani Marvel decat DC.Spiderman: Homecoming a fost de o prostie uriasa dar a fost bine vazut de public (fanii marvel) si de critici (si astia tot fani marvel) insa daca era facut de DC un film cu un asemenea continut era facut bucati si aruncat la zid de 'fanboys'' mi-a placut mai mult BatmanVSuperman decat Avengers Infinity War sau Black Panther in fine nu stau sa dezbat,oricum DC o sa inceapa sa-si revina de la anu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells