Unele dintre cele mai premiate documentare VR din lume pot fi văzute gratuit în Bucureşti

de Cinemagia în 20 Oct 2017
Până duminică, între orele 14:00 – 22:00, publicul poate experimenta gratuit în Veranda Mall poveștile care au schimbat modul în care privim lumea

Joi, 19 octombrie, VR Cinema din Veranda Mall a găzduit o conferință de presă la care a fost invitată special editoarea VR  a The New York Times, producătoarea de film nominalizată la Emmy  Jenna Pirog. Evenimentul, la care a avut acces doar presa, a fost deschis de către Deborah Chen, fondatoarea VR Cinema, și de către Andrei Pogonaru, din partea Veranda Mall. 

Prin colaborarea dintre The New York Times, VR Cinema și The Power of Storytelling, scurtmetrajele în realitate virtuală de la New York Times au fost aduse pentru prima oară în București, într-un cinematograf  VR. Până duminică, între orele 14:00 – 22:00, publicul poate experimenta gratuit în Veranda Mall poveștile care au schimbat modul în care privim lumea.

Primul film realizat, The Displaced, spune povestea a trei dintre cei 30 de milioane de copii strămutați de război, The Land of Salt and Fire prezintă într-o priveliște de culori spectaculoase locuitorii celui mai fierbinte loc de pe pământ, iar The Fight for Falluja urmărește din interior lupta forțelor irakiene cu ISIS.

VR Cinema este primul cinema de realitate virtuală din România dedicat  în a aduce cele mai inovative experiențe cinematografice aproape de publicul românesc. 

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells