Un Spider-Man mai matur, care caută echilibrul între familie și viața de supererou, în trailerul final de la Across The Spiderverse

de Gloria Sauciuc în 5 Apr 2023
Miles și Gwen Stacy (Hailee Steinfeld, în rol de voce) își unesc din nou forțele în noul sequel, pentru a salva lumea de planul unui nou erou negativ de a distruge universul Spider-Man

Miles Morales revine în atenția noastră cu ocazia trailerului final pentru Spider-Man Across The Spiderverse. Noul film va ajunge în sălile de cinema pe 2 iunie 2023.

Miles Morales este din nou protagonist în cel mai nou film semnat Marvel și Sony Pictures, Spider-Man: Across the Spider-Verse. Noul trailer a fost dat publicității marți, 4 aprilie: în el, un Spider-Man mai matur (Shameik Moore) încearcă să găsească echilibrul între statutul de supererou și viața de familie. Vedem că sequelul continuă ce a început primul film, adică noua direcție față de fotorealismul ce a dominat animațiile ultimilor ani.

Miles și Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) își unesc din nou forțele în noul sequel, pentru a salva lumea de planul unui nou erou negativ de a distruge universul Spider-Man.

„Oricine poate purta masca, dar modul în care o porți, aceea contează”, spune Morales, pe măsură ce încearcă „să își schimbe destinul”.

Noul trailer face trimitire la filmul live-action Spider Men marca Marvel Studios și Sony, înfățișând un montaj cu costumele lui Tobey Maguire, Andrew Garfield și Tom Holland. Mai mult, noul film face referire la un multivers mai amplu, cu Spider-Man 2099 și Peter B. Parker făcând trimitere la Dr. Strange și Iron Man.

Alături de Moore și Steinfeld, distribuția lui Across the Spider-Verse îi numără pe Oscar Isaac, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Vélez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone și Shea Whigham.

Regia este semnată de Kemp Powers, Justin K. Thompson, Joaquim Dos Santos, iar scenariul de Phil Lord, Christopher Miller și Dave Callaham.

Across the Spider-Verse a fost amânat din aprilie 2022 până pe 2 iunie 2023. Sequelul va avea premiera în două părți, cu partea 2, Beyond the Spider-Verse, programată pentru 29 martie 2024.

 

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells