Un site de promovare al serialului Westworld arată că au fost create şase parcuri tematice

de Cristina Grigore în 7 Feb 2018
Site-ul dezvăluie logo-ul parcului de aventură „Samurai World”, în care se va desfăşura acţiunea din sezonul 2

Un trailer al sezonului 2 din Westworld lansat în Statele Unite de Super Bowl a oferit fanilor un detaliu neaşteptat legat de serial, dar şi logo-ul viitorului parc de aventură în care se vor desfăşura viitoarele aventuri ale protagoniştilor. Cei care au putut descifra codul inclus în trailer au ajuns pe pagina „Delos Destinations”, unde au fost surprinşi să vadă că există şase parcuri tematice în ofertă.

După „Lumea Western” urmează aşadar „Lumea Samurailor” – după cum s-a presupus deja de la finalul primului sezon, când au apărut în cadru personajele samurai. Informația a fost apoi confirmată şi de creatorul lui Westworld, Jonathan Nolan. Şi logo-ul surprins în imaginea deformată a celui de-al doilea parc tematic întăreşte acest lucru – în interiorul cercului se distinge un „S” şi un „W” (logo-ul a putut fi văzut, de altfel, pe finalul primului sezon).

Site-ul nu oferă însă informaţii despre celelalte parcuri – acestea sunt momentan „închise pentru public”. Însă în filmul ce a servit drept inspiraţie pentru serial (intitulat tot Westworld şi lansat în 1973) existau şi sectoare cu tematică medievală şi romană, aşa că este posibil să vedem aceste „lumi” şi în serial.

Sezonul 2 al serialului Westworld va fi lansat de HBO pe 22 aprilie. 

Exploreaza subiecte similare:

Westworld, Jonathan Nolan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells