Un pahar de la Starbucks, uitat pe masa la care stă Daenerys, în episodul 4 al ultimului sezon GoT

de Gloria Sauciuc în 6 Mai 2019
Fanii serialului Urzeala tronurilor au fost consternați de gafa ce se putea ușor evita în post-producție

Cel de-al patrulea episod al ultimumlui sezon Urzeala tronurilor a fost difuzat în România la prima oră a dimineții de luni, 6 mai, simultan cu difuzarea americană, urmând să fie reluat la ora 20 pe HBO. Episodul, ce se poate urmări și pe HBO GO, a produs stupoare telespectatorilor printr-o gafă, ce putea fi ușor evitată în post-producție, mai ales că pregătirea sezonului a durat doi ani. Este vorba de faptul că un pahar de cafea de la Starbucks a fost uitat pe masa la care stă Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Jon Snow (Kit Harington) și Tyrion Lannister (Peter Dinklage), după victoria repurtată în episodul anterior contra Umblătorilor Albi.

Comentariile ironice nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare, fanii popularului serial întrebându-se cum s-a descurcat acel barista care i-a scris lui Daenerys numele pe paharul de carton, apoi întrebându-se retoric până unde a putut să ajungă publicitatea de tip „product placement” în anul 2019.

Gafa de producție a deconectat fanii de la dramaticele evenimente din serial, episodul 4 urmând Bătăliei de la Winterfell, în care armata lui The Night King aproape că a decimat trupele celor vii. Mai multe personaje îndrăgite și-au pierdut viața. Episodul 4 prezintă momentul deplângerii celor pierduți în luptă, dar surprinde și înaintarea trupelor regrupate ale lui Daenerys Targaryen și Jon Snow spre Debarcaderul Regelui, pentru o confruntare finală cu armatele lui Cersei, aflată pe Tronul de Fier.

Sezonul opt al serialului Game of Thrones a debutat pe 15 aprilie. Urmărește finala Game of Thrones pe HBO GO!

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TuNNiNg pe 7 mai 2019 21:37
În afara faptului că acest sezon este fast-forward, deşi au avut doi ani la dispoziţie să-l concretizeze, calitatea mi se pare mediocră. Nu mai reamintesc scena de final din episodul 3, când Arya ajunge lângă The Night King ca şi cum ar fi fost un soi de Tarzan. La aşa saga, buget şi fani puteau face ceva mai spectacular având în vedere că este vorba de ultimul sezon, dar se pare că totul se rezumă la profit şi la "urmaşele serialului".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells