Un film Spawn-Venom, în cărți

de Gloria Sauciuc în 1 Iul 2018
Acest crossover e pregătit de creatorul de benzi desenate Todd McFarlane pentru Sony

Creatorul de benzi desenate Todd McFarlane, cunoscut pentru seria de reviste publicată de Marvel Comics „The Amazing Spider-Man” și pentru seria horror-fantasy Spawn, pune la cale o încrucișare între universul lui Venom și cel al lui Spawn, scrie looper.com

Todd McFarlane are o idee clară în ceea ce privește desfășurarea evenimentelor iar Sony Pictures ar putea fi interesat de subiect, în cadrul universului pe care îl dezvoltă cu personaje înrudite cu Spider-Man. Dezvoltarea filmului lui McFarlane este acum accelerată odată cu distribuirea lui Jamie Foxx în rolul lui Spawn, aka Al Simmons. Și, totuși, filmul are nevoie de un distribuitor și de o strategie, una pe care McFarlane o are pregătită.

Discutând în cadrul unui interviu cu cbr.com, autorul a avansat ipoteza „Ce-ar fi dacă?...”, imaginând un viitor în care Venom și Spawn se intersectează pe marile ecrane. „Iată marele ”Ce-ar fi dacă...””, relatează McFarlane. „Ce-ar fi dacă Sony devine distribuitor pentru Spawn? Atunci este plauzibil ca în viitorul apropiat Sony să treacă la un crossover Venom - Spawn? Nu este exclus, și vom prezenta posibilitatea directorilor Sony”.

Personajul lui Venom a fost creat, în parte, de către Todd McFarlane, iar Spawn este, integral, proprietatea acestuia. „Deocamdată putem spune că Venom este imens - și sper că este”, declara McFarlane. „Și atunci, indiferent de cine îl distribuie pe Spawn, primul lucru pe care îl veți vedea pe generic este nota: de la creatorul lui Venom. Deci, întrebarea mea este de ce v-ați lăsa concurența să folosească această replică?”.

Desigur, McFarlane și-a oferit serviciile de regizor. Și dacă Venom cu Tom Hardy are succesul scontat pentru a atrage o continuare în cadrul universului cu supereroi Sony, atunci un crossover e următorul pas.  Venom va ieși în săli pe 5 octombrie, iar Spawn a lui McFarlane va urma la scurt timp, în 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Venom, Todd McFarlane

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells