Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

de Ştefan Dobroiu în 16 Feb 2019
Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Mai sunt mai bine de zece luni până la premiera lui Star Wars: Episode IX (20 decembrie) şi iată că regizorul J.J. Abrams anunţă sfârşitul filmărilor. Abrams a postat pe Twitter o imagine cu actorii principali Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac bucurându-se de finalul unor lungi luni de eforturi epuizante. Fundalul ne determină să credem că ultima scenă filmată (dar cu siguranţă nu ultima secvenţă din film) are loc pe una dintre planetele Jakku sau Tatooine.

Aşa cum se întâmplă cu mai toate blockbusterele de anvergura celor din franciza Star Wars, acum începe o lungă perioadă de postproducţie, în care mai multe companii de efecte speciale se vor asigura că filmul arată la fel de spectaculos ca părţile anterioare ale seriei.

În prezent nu se cunosc detalii despre direcţia în care ar putea merge povestea, dar cu siguranţă vom afla mai multe în curând. Fanii se aşteaptă ca, acesta fiind finalul noii trilogii, să vadă deznodământul înfruntării pe viaţă şi pe moarte între bine şi rău, cu un învingător clar anunţat la sfârşitul filmului. Ce ştim cu siguranţă este că povestea nu se opreşte aici: producătorii seriei au anunţat recent că în ultima vreme au avut loc o mulţime de întâlniri la nivel înalt pentru a vedea încotro ar putea merge franciza, cu decizii ce privesc un întreg deceniu de filme Star Wars!

Până la trailerul Star Wars: Episode IX, care se va lansa abia în aprilie, în curând ne aşteptăm să fie făcut public titlul final al noului film, dat fiind că la cele două părţi anterioare titlul a fost dezvăluit în chiar ultima zi de filmări. Titlul ar putea fi prea vag pentru a spune ceva despre poveste, dar asta nu-i va opri deloc pe fani să lanseze un val de speculaţii în mediul online.

Exploreaza subiecte similare:

Star Wars: Episode IX, J.J. Abrams, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac

Alte știri din cinema

Kit Harington a avut nevoie de terapie după moartea personajului său din Game of Thrones

Atenţia sporită primită din partea presei şi a publicului după finalul abrupt al sezonului 5 l-a afectat pe interpretul lui Jon Snow

Disney a devenit, în mod oficial, proprietarul 21st Century Fox

Fuziunea va ridica pe noi culmi dominanța la box office a Disney

Netflix lansează în premieră trailerul extins pentru documentarul Planeta noastră

Serialul de istorie naturală care cuprinde opt părți va fi lansat pe 5 aprilie în toată lumea

The Order: vrăji, vârcolaci şi angst adolescentin

Noul serial Netflix combină tonul sprinţar cu teme macabre

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells