True Detective se întoarce la HBO și pe HBO GO cu un nou sezon, din 14 ianuarie

de Cinemagia în 9 Ian 2019
Mahershala Ali (câștigătorul Oscarului pentru Moonlight și a Globului de Aur pentru Green Book) are rolul principal, cel al detectivului Wayne Hays

Serialul True Detective, creat de Nic Pizzolatto, se întoarce la HBO și pe HBO GO cu al treilea sezon, luni, 14 ianuarie. Din cele opt episoade ale noului sezon pe 14 ianuarie apar în premieră două episoade, ulterior fiind difuzat câte un nou episod în fiecare zi de luni.

Acțiunea celui de-al treilea sezon se desfășoară în paralel în trei epoci. Noul sezon spune povestea unei crime macabre în inima munților Ozark, un mister care devine din ce în ce mai ciudat odată cu trecerea deceniilor. Mahershala Ali (câștigătorul Oscarului pentru Moonlight și a Globului de Aur pentru Green Book) are rolul principal, cel al detectivului Wayne Hays care aparține de poliția statală, în timp ce Stephen Dorff (Somewhere) interpretează rolul lui Roland West, detectivul care a anchetat cazul cu Hays, iar Carmen Ejogo (Selma) o interpretează pe profesoara și scriitoarea Amelia Reardon.

Cazul

1980: Will și Julie Purcell, copiii lui Tom și Lucy Purcell, dispar la o săptămână după Halloween, în West Finger, Arkansas.

2015: Detectivul ieșit la pensie Wayne Hays, care a anchetat cazul la vremea lui, este rugat să arunce încă o privire la întorsăturile de situație ale cazului nerezolvat, cu un producător de documentare despre crime reale.

Filmat în locații din nord-vestul statului Arkansas, noul sezon din a fost scris de Nic Pizzolatto, în afară de cel de-al patrulea episod, pe care acesta l-a scris în colaborare cu David Milch (creatorul serialului HBO Deadwood), și de cel de-al șaselea episod, scris în colaborare cu Graham Gordy (scenarist al serialului Cinemax Quarry). Pizzolatto își face și debutul regizoral cu două episoade; ceilalți doi regizori sunt Jeremy Saulnier (Hold the Dark) și Daniel Sackheim (Game of Thrones).

Sezonul 3, episodul 1: „The Great War and Modern Memory”/ „Marele război și memoria modernă”

Premieră: 14 ianuarie

Dispariția unui băiat din Arkansas (Phoenix Elkin) și a surorii acestuia (Lena McCarthy) în 1980 duce la declanșarea unor amintiri intense și a unor întrebări stăruitoare pentru detectivul pensionat Wayne Hays (Mahershala Ali), care a lucrat la acest caz cu 35 de ani în urmă, alături de partenerul său Roland West (Stephen Dorff). Ce începe ca o anchetă de rutină devine o călătorie lungă pentru a diseca și a înțelege natura crimei. Scris de Nic Pizzolatto, regizat de Jeremy Saulnier.

Sezonul 3, episodul 2: „Kiss Tomorrow Goodbye”/„Spune la revedere zilei de mâine”

Premieră: 14 ianuarie

Wayne Hays aruncă o privire în urmă la consecințele cazului Purcell, din anul 1980, din West Finger, Arkansas, inclusiv la posibilele dovezi lăsate în urmă la Devil’s Den, un loc frecventat de copiii din zonă. În timp ce atenția se concentrează pe doi suspecți care atrag atenția detectivilor – Brett Woodard (Michael Greyeyes), un veteran de război solitar care colectează gunoi, și Ted LaGrange (Shawn-Caulin Young), un fost condamnat cu tendințe pedofile – părinții celor doi copii dispăruți, Tom (Scoot McNairy) și Lucy Purcell (Mamie Gummer), primesc un bilet criptic de la cineva anonim.

True Detective a fost creat de Nic Pizzolatto, producători executivi sunt Nic Pizzolatto, Scott Stephens, Daniel Sackheim, Jeremy Saulnier, Steve Golin, Richard Brown, Bard Dorros; producător este Peter Feldman.

 

Exploreaza subiecte similare:

True Detective, Mahershala Ali, Nic Pizzolatto

Alte știri din cinema

Selecție Berlinală 2019: Monștri., de Marius Olteanu, în secțiunea „Forum”

Secţiunea, aflată la cea de-a 49-a ediție, este cea mai îndrăzneaţă a Berlinalei

Premierele săptămânii 18-24 ianuarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Iată filmele din 2018 cu cel mai bun scor pe Rotten Tomatoes

Topul nu include doar blockbustere precum Black Panther…

Anne Hathaway va juca într-o nouă adaptare a romanului lui Roald Dahl, Vrăjtoarele

Va prelua rolul lui Anjelica Huston din filmul lansat în 1990

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells