Trilogia Star Wars de care urma să se ocupe creatorii serialului Game of Thrones, amânată

de Cristina Grigore în 29 Oct 2019
D.B. Weiss și David Benioff au încheiat colaborarea cu Lucasfilm/Disney

D.B. Weiss și David Benioff nu se mai află pe lista de colaboratori ai Lucasfilm. Conform informațiilor obținute de thewrap.com, trilogia care urma să fie dezvoltată de companie a fost pusă pe tușă deocamată de către Lucasfilm/Disney, iar decizia nu a fost însoțită de vreo explicație.

Creatorii serialului Game of Thrones au explicat însă, într-o declarație oficială, că deși sunt mari fani ai ultra popularei serii SF, au hotărât să se concentreze acum pe alte proiecte: „Iubim saga Star Wars. Când George Lucas a creat-o, ne-a creat și pe noi. A vorbi cu el despre Star Wars, cu el și echipa curentă de realizatori, a însemnat pentru noi una dintre cele mai grozave experiențe și vom fi pentru totdeauna îndatorați acestei saga care a schimbat totul”, au spus ei. 

Kathleen Kennedy, președinta Lucasfilm, a vorbit cât se poate de elogios despre cei doi; i-a descris drept „excelenți scenariști” și a spus că speră să mai aibă ocazia de a-i include în universul Star Wars, atunci când ”programul lor încărcat de lucru le va permite”.

Trilogia Star Wars de care urma să se ocupe Benioff și Weiss a fost anunțată în februarie 2018 ca o aventură separată de saga Skywalker. Chiar dacă această serie de filme a fost anulată, rămân în orarul Disney trilogia la cârma căreia a fost pus Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) și filmul Star Wars pregătit de Kevin Feige.

Între timp, vom putea urmări finalul trilogiei actuale – Star Wars: The Rise of Skywalker se va lansa în cinematografele noastre pe 20 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

David Benioff, D.B. Weiss, George Lucas, Game of Thrones, Star Wars: The Rise of Skywalker, Rian Johnson, Kevin Feige, Star Wars: The Last Jedi

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 1 noiembrie 2019 09:01
Anulată.https://www.youtube.com/watch?v=yNdECEszQRg&t=3s

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells