Trailerul oficial pentru The Witcher: Sezonul 3 este aici! Chiar i se pregătește lui Geralt din Rivia o ieșire eroică

de Gloria Sauciuc în 9 Iun 2023
Geralt luptă cu magi, bestii monstruoase și oameni, într-un sezon ce - se prefigurează din trailer - îi oferă o ieșire epopeică

Netflix lansează trailerul oficial pentru The Witcher: Sezonul 3, ce va avea premiera în această vară. Este ultimul sezon în care îl vom mai vedea pe Henry Cavill în rolul titular. Volumul 1 va include episoadele 1-5 și va fi disponibil la nivel global din 29 iunie, iar volumul 2 va include episoadele 6-8, și va fi disponibil din 27 iulie, comunică Netflix.

Actorul Henry Cavill a anunțat în luna octombrie că Sezonul 3 va fi ultimul în care joacă rolul lui Geralt din Rivia, iar Liam Hemsworth urmează să îl înlocuiască în serialul fantasy marca Netflix. Deși următorul sezon - sezonul 3 - nu a fost gândit ca un rămas-bun pentru Geralt din Rivia în versiunea Henry Cavill, echipa serialul face tot ceea ce poate pentru a-i oferi actorului o ieșire elogioasă din producția serialul, scria - la finalul anului trecut - publicația The Hollywood Reporter.

Producătoarea serialului, Lauren Schmidt Hissrich, declara pentru Entertainment Weekly într-un interviu publicat online miercuri că Sezonul 3, care va debuta în vara lui 2023, va oferi „cea mai vitejească plecare” posibilă pentru actor. Într-adevăr, ce vedem în trailer sunt noi dușmani pentru Gerald, iar acesta ucide cu sânge rece monștri și oameni, deopotrivă.

Sub amenințarea monarhilor, magilor și bestiilor de pe Continent, care se întrec să o captureze, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită de cei care amenință să o distrugă. Yennefer, căreia îi revine sarcina de a o iniția pe Ciri în tainele magiei, îi duce la fortăreața protejată Aretuza, unde cu toții speră să afle mai multe despre puterile neștiute ale fetei. Spre surprinderea lor, însă, descoperă că au ajuns în mijlocul unui câmp de bătălie dominat de corupție politică, magie neagră și trădare. Dacă nu vor să se piardă unii pe alții pentru totdeauna, trebuie să riposteze și să riște totul.

Lauren Schmidt Hissrich a adăugat că Sezonul 3 va cuprinde un număr de momente cheie din cartea lui Sapkowski Time of Contempt. „Evident, nu vom trata fiecare pagină, dar Time of Contempt ne-a dat atâtea episoade majore de acțiune, elemente ale acțiunii, momente definitorii pentru personaje, revelații ale unui mare rău”, a continuat ea. „Au fost atât de multe lucruri interesante prin care am putut să ne ținem foarte, foarte aproape de cărți”.

Sezonul s-a filmat la Studiourile de film Longcross, dar și în mai multe zone ale Angliei, Țara Galilor, Croația, Slovenia, Italia, Maroc.

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells