Trailerul filmului The Marvels a devenit cel mai antipatizat din istoria YouTube

de Gloria Sauciuc în 15 Apr 2023
Personajele supereroilor feminini au stârnit valul de antipatie

Studiourile Marvel au dat publicității trailerul pentru mult-așteptatul sequel la Captain Marvel, The Marvels, în care Brie Larson își reia rolul Carol Danvers, iar carismatica Iman Vellani revne în rolul Kamalei Khan din Ms. Marvel, pe când Teyonah Parris se întoarce în rolul Monica Rambeau, devenită favorita fanilor după WandaVision în 2021. Teyonah Parris, Brie Larson și Iman Vellani apar așadar în primul trailer pentru mult-așteptatul The Marvels, trailer lansat săptămâna aceasta.

În The Marvels, cele trei fete supereroi pregătesc ceva trucuri intergalactice și sunt în fruntea propriului lor film, fără să îi aibă cu ele pe Iron Man, ori Captain America sau cine știe ce alt supererou masculin. Ceea ce probabil i-a enervat pe unii bărbați de modă veche, și astfel trailerul la The Marvels a devenit cel mai antipatizat trailer Marvel din istorie, scrie publicația Rolling Stone.

Pe YouTube, materialul încărcat de studiourile Marvel a primit peste 300 000 dislike-uri și numeroase comentarii negative, unele care inundau alte comentarii, rezervate sau pozitive.

Prin comparație, publicația notează că nu alt film cu supereroi care a primit reacții negative, Morbius, a primit numai 11 000 de dislike-uri la trailer, postat pentru prima oară primăvara trecută.

Nu ar trebui să fie o surpriză considerând noul trend de a bombarda cu critici filmele Marvel care au fie supereroi femei, fie supereroi de culoare, fie supereroi aparținând minorităților sexuale, sau o combinație dintre cele trei, comentează jezebel.com.

Serialul Disney+ She Hulk a fost amplu criticat pe Rotten Tomatoes, precum și Ms. Marvel, pentru faptul că cel din urmă avea ca protagonistă o tânără musulmană.

Larson, în mod special, a fost timp de multă vreme ținta furiei pentru tot felul de fani Marvel cărora le displăcea egalitatea de gen - și mai ales pentru că a fost în centrul unor dispute legate de acest subiect, dar mai ales pentru că era eroina primului film cu supereroine.

Reacțiile la The Marvels aduc aminte de un episod din She-Hulk de anul trecut în care serialul folosea comentarii reale de la unii fani Marvel sexiști, într-un episod în care She-Hulk însăși citește comentariile despre sine, iar unele dintre ele spun: „De ce totul în Marvel trebuie să fie acum la feminin?” sau „Acum că am avut o mișcare #metoo, eroul bărbat a pierit cu totul?”. Un alt comentariu spune: „I-au luat bărbăția lui Hulk și i-au dat-o unei femei?”

E de lăudat că studiourile Marvel îi iau peste picior pe trolii sexiști, comentează în concluzie, jezebel.com.

Exploreaza subiecte similare:

The Marvels, Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vyydo pe 16 aprilie 2023 02:37
ah, cate prostii se pot scrie intr-un articol. brie larson nu e huiduita pentru ca e o femeie in rol principal intr-un film cu eroi. gal gadot a fost foarte apreciata pentru rolul din wonder woman. nu o critica nimeni. Ms. Marvel si she hulk au primit reviews foarte foarte proaste nu pentru ca sunt femei in rolul principal sau ca o actrita e musulmanca ci pentru ca sunt scenarii foarte foarte foarte slabe. nimeni nu il uraste pe falcon sau war machine sau alti actori de culoare pentru ca sunt negrii.

dar asta e fix ideea. bagi actori de culoare sau actrite si un scenariu de toata jena ca dupa sa spui ca lumea nu te huiduie pentru scenariul foarte foarte foarte prost. nu. ci pentru ca sunt actori de culoare, chiar daca au fost filme inainte bune cu actori de culoare sau cu actrite foarte iubite de fani.

Serban9807 pe 16 aprilie 2023 15:56
Articolul este un mare fake news. Asa cum toata lumea stie, YouTube nu mai arata dislike-urile de la videoclipuri, asa ca nu se poate sti cate dislike-uri are. Articolul merita sters, si cerut scuze pentru dezinformarea cititorilor.
tmirceac pe 16 aprilie 2023 18:13
nu mai afiseaza, dar exista extensii de browser care te ajuta sa vezi fix asta. Hai sa ne informam si noi intai inainte sa iti dai cu parerea
Serban9807 pe 16 aprilie 2023 18:38
Mi se pare logic. Cei care au extensia sunt in general cei care de obicei dadeau dislike-uri, asa ca si-au pus extensia ca sa poata vedea dislike-urile. Daca numarul ala nu este exact, atunci este complet irelevant. Nu stie nimeni in afara de owner-ul canalului cate dislike-uri are. Sa faci un intreg articol despre un numar care poate intro foarte mica probabilitate sa fie adevarat mi se pare absurd. Mai ales avand in vedere ca nu s-a mentionat aspectul ca numarul acela e doar o pseudo-estimare.
AdrianSe pe 19 aprilie 2023 14:03
"fără să îi aibă cu ele pe Iron Man, ori Captain America sau cine știe ce alt supererou masculin. Ceea ce probabil i-a enervat pe unii bărbați de modă veche"
Nu mai debitați prostii că lumea chiar o să vă creadă. Motivul principal pentru care este boicotat este Brie Larson, care este total nepotrivită pentru rol, inexpresivă (asemenea tipei din Twilight) pur și simplu generează antipatie.
Este adevărat că uni fani exagerează cu hate-ul dar asta pentru că sunt total ignorați de managemantul Marvel în privința alegerii actriței care joacă pe Captain Marvel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells