Trailer-ul filmului Tulip Fever, interzis la TV pentru conţinutul sexual explicit

de Cristina Grigore în 28 Aug 2017
Filmul, cu Alicia Vikander şi Dane DeHaan în rolurile centrale, va ajunge în cinematografele noastre pe 15 septembrie

Programată să ajungă în cinematografele noastre din 15 septembrie, pelicula lui Justin Chadwick a incitat deja publicaţiile de profil şi pe fanii Aliciei Vikander – actriţa recompensată anul trecut cu un premiu Oscar pentru rolul din The Danish Girl – datorită scenelor fierbinţi conţinute. Tulip Fever îi are în centru pe Alicia Vikander şi Dane DeHaan, într-o relaţie interzisă şi plină de erotism, tradusă prin scene de dragoste explicite, din cauza cărora trailer-ul filmului nu are încă aprobarea difuzării la TV în Statele Unite.

Potrivit pagesix.com, un clip promoţional de 30 de secunde al lui Tulip Fever  a fost respins de Fox. Pelicula a primit rating-ul  R în Statele Unite, echivalentul N15, nerecomandat minorilor sub 15 ani.

Nuditatea şi scenele de sex sunt consecința relaţiei adultere dintre un pictor şi soţia unui nobil, căreia trebuie să îi facă portretul. Povestea se petrece în Amsterdam-ul secolului 17, în timpul unei perioade consemnate de istoria Olandei drept „Febra lalelelor”. Distribuitorul filmului, Weinstein Co., a declarat că nu va scoate din clip scena incriminată. 

Exploreaza subiecte similare:

Justin Chadwick, Alicia Vikander, Dane DeHaan, The Danish Girl, Tulip Fever

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ticul pe 30 august 2017 01:27
Sunt curioasă!
De-abia aștept să-l văd! :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells