Trailer și poster noi pentru Knives Out. Filmul cu Daniel Craig și Chris Evans a cucerit criticii

de Cristina Grigore în 19 Sep 2019
Pelicula, cu o intrigă à la Agatha Christie, a debutat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto

Înainte cu două luni de lansarea oficială, Knives Out, noul film al regizorului lui Star Wars: The Last Jedi, a primit un nou trailer și poster, scrie thewrap.com. Cu doi protagoniști veniți din francize blockbuster, producția nu are cum să nu atragă atenția. Însă, după premiera de la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, criticii de film au fost cuceriți și au convenit asupra faptului că producția lui Rian Johnson are mult mai mult de oferit decât o distribuție captivantă.

David Ehrilch, de la indiewire.com, a numit filmul „un whodunnit extrem de satisfăcător, cu o tușă modernă”, la unison cu multe alte voci din presa de profil.

Knives Out merge pe urmele unui scriitor de romane polițiste de succes, Harlan Thrombey (Christopher Plummer), care este găsit mort în reședința sa după aniversarea celor 85 de ani. Investigația este condusă de Benoit Blanc (Daniel Craig), și el un nume celebru în domeniul său. De pe lista suspecților nu este exclus niciunul din membrii familiei. Sinopsis-ul filmului menționează o listă lungă de actori cunoscuți - printre care Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette – și promite că „va ține publicul în suspans până în ultima clipă”.

Knives Out (La cuțite) se lanseaza la noi pe 29 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Knives Out, Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, Christopher Plummer, Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette

Alte știri din cinema

Cel mai bine plătiți actori de la Hollywood în 2020

Will Smith, Ben Affleck și Lin-Manuel Miranda se regăsesc în top zece cel mai bine plătiți actori din 2020, conform listei anuale recent lansată de Forbes.

Sean Connery, cel mai bun James Bond din toate timpurile: L-a întrecut pe Daniel Craig

Connery a fost desemnat cel mai bun James Bond din istorie într-un sondaj realizat în Marea Britanie.

Noul film cu James Bond, No Time to Die, lansat puțin mai devreme decât se aștepta

După ce lansarea a fost amânată până în noiembrie, așteptarea noului film James Bond va fi acum cu câteva zile mai scurtă.

Filmarile la Killers of the Flower Moon, proiectul lui Scorsese cu DiCaprio si De Niro, vor începe anul viitor

Pandemia de COVID-19 i-a dat planurile peste cap lui Scorsese. Regizorul va începe să lucreze la această producție în luna februarie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells