Trailer Rebel Moon: Partea 1: Copilul focului. Sofia Boutella și echipa ei trec prin foc și sabie

de Gloria Sauciuc în 19 Nov 2023
Partea 1 se lansează pe 22 decembrie

Săptămâna aceasta s-a lansat trailerul oficial pentru Rebel Moon - Part One: A Child of Fire, eveniment pe care nu vrem să îl lăsăm nesemnalat. Universul imaginat de Zack Snyder este cu adevărat complex, miza este cu greutate, iar Sofia Boutella are prestanță și autoritate în rol.

Trailerul merge mult mai în detaliu față de clipurile anterioare. După ce se prăbușește pe o Lună aflată în cele mai îndepărtate colțuri ale universului, Kora (Sofia Boutella), o străină cu un trecut misterios, începe o nouă viață în mijlocul unei așezări pașnice de fermieri. Dar, în curând, ea devine singura lor speranță de supraviețuire atunci când tiranicul regent Balisarius (Fra Fee) și crudul său emisar, amiralul Noble (Ed Skrein), descoperă că fermierii și-au vândut, fără să vrea, recoltele unor Bloodaxes (Cleopatra Coleman și Ray Fisher) - liderii unui grup feroce de insurgenți vânați de Planeta-mamă.

Cu misiunea de a găsi luptători care să-și riște viața pentru a-i apăra pe locuitorii din Veldt, Kora și Gunnar (Michiel Huisman), un fermier cu inimă bună, dar naiv cât privește realitățile războiului, călătoresc în diferite lumi în căutarea Bloodaxes și adună pe parcurs o mică trupă de războinici care au o nevoie comună de răscumpărare: Kai (Charlie Hunnam), pilot și pistolar de închiriat; generalul Titus (Djimon Hounsou), un comandant legendar; Nemesis (Doona Bae), o maestră în mânuirea sabiei; Tarak (Staz Nair), un captiv cu un trecut regal; și Milius (E. Duffy), un luptător al rezistenței.

În tot acest timp, în Veldt, Jimmy (cu vocea lui Anthony Hopkins), un vechi protector mecanizat care se ascunde, se trezește cu un nou scop. Dar revoluționarii nou formați trebuie să învețe să aibă încredere unii în alții și să lupte ca unul singur înainte ca armatele Planetei-mamă să vină să-i distrugă pe toți.

Rebel Moon Part 2: The Scargiver este programată să ajungă pe Netflix pe 24 aprilie 2024.

Exploreaza subiecte similare:

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire, Sofia Boutella

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells