Trailer extins Black Panther

de Gloria Sauciuc în 17 Oct 2017
Primul film Marvel cu distribuţie preponderent de culoare vine în cinematografele noastre pe 16 februarie 2018

Primul trailer extins pentru producţia Marvel Black Panther a fost dat publicităţii iar prima întrebare (bineîneles retorică) pe care o aduce este de ce nu a fost mai repede integrat acest personaj uimitor în filmele The Avengers.
Vocea din off a lui Martin Freeman dă măsura speculozităţii. Răzbunătorii se lansau pe marile ecrane în 2012, dar abia patru ani mai târziu T’Challa (Chadwick Boseman), alias Pantea neagră, îşi făcea apariţia în Captain America: Civil War (2016).
T’Challa e noul rege încoronat. În trailer vedem că Erik Killmonger (Michael B. Jordan) încearcă să îl detroneze pe T’Challa. Filmări de luptă cu coregrafii complicate, un costum care îl egalează pe al lui Iron Man, perspective aeriene asupra fascinantei Wakanda, sfaturi - de la Nakia (Lupita Nyong’o) - să aleagă ce fel de rege vrea să fie.
Chadwick Boseman îl joacă pe T’Challa, aka Black Panther, regele statului fictiv Wakanda, ce  - ne dovedește trailerul - nu este o „lumea a treia”, ci ascunde bogății și frumuseți de neimaginat, o junglă luxuriantă și tehnologie futuristă. Ryan Coogler (Fruitvale Station, Creed) s-a ocupat de regia filmului (turnajul s-a încheiat în aprilie, anul acesta).
După evenimentele din Captain America: Civil War, viitorul supererou revine pe tărâmul natal, la izolata, însă extrem de avansata tehnologic naţiune africană a Wakandei, pentru a succede la tron.
Însă validarea lui T’Challa drept Rege şi Black Panther este pusă la grea încercare odată ce în vizorul său intră un vechi inamic, care îl atrage într-un conflict ce pune în pericol viitorul Wakandei şi întreaga lume. Deşi nu îl numeşte direct, antagonistul menţionat este, cel mai probabil, personajul lui Michael B. Jordan (protagonist în Creed și Fruitvale Station, ambele regizate de Ryan Coogler), Erik Killmonger – un locuitor al Wakandei de multă vreme exilat, care şi-a plănuit, între timp, răzbunarea.

Exploreaza subiecte similare:

Michael B. Jordan, Chadwick Boseman, Ryan Coogler, Captain America: Civil War

Alte știri din cinema

A fost aleasă în sfârşit luna în care se va lansa ultimul sezon din Urzeala Tronurilor

Finalul serialui a fost anunţat pentru anul viitor, însă unele surse au sugerat că debutul acestuia ar putea fi mutat în vară

El va interpreta personajul central din The Mandalorian, noul serial Star Wars

Este cunoscut publicului din serialele Game of Thrones şi Narcos

Harrison Ford, despre cum evoluează lucrul la Indiana Jones 5

Potrivit declaraţiei actorului, Chris Pratt nu pare să aibă încă şanse la rolul titular

Cum ar arăta Gal Gadot drept Kitana într-un nou film Mortal Kombat

Potrivirea este remarcabilă…

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells