Trailer exploziv pentru 6 Underground, filmul lui Michael Bay cu Ryan Reynolds

de Cristina Grigore în 2 Oct 2019
Scenariul a fost imaginat de Rhett Reese și Paul Wernick (Deadpool)

Trailer-ul și primele imagini din 6 Underground, filmul realizat pentru Netflix de Michael Bay, au fost lansate ieri de companie, iar pleiada de explozii, împușcături și urmăriri halucinante de mașini ilustrează perfect afirmația cineastului de pe contul său de Instagram – aceea că prin acest film s-a reîntors la originile sale cinematografice.

Pelicula, ce-l are ca protagonist pe Ryan Reynolds, urmărește un grup de tineri extrem de bogați, care își înscenează morțile pentru a putea lupta din umbră, fără intervenția statului și a legii, împotriva criminalității.

De scenariul lui 6 Underground s-au ocupat Rhett Reese și Paul Wernick (Deadpool) și chiar dacă nu îl joacă aici pe „mercenarul cu gura mare”, Reynolds păstrează parcă în replici umorul ireverențios.

Filmul - o megaproducție de 150 milioane de dolari; una dintre cele mai scumpe producții originale Netflix – va debuta pe 13 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Michael Bay, Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Deadpool

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells