Tom Hardy versus Scott Eastwood. Cine va fi noul Wolverine?

de Cristina Grigore în 23 Oct 2017
Hugh Jackman şi-a luat rămas bun de la celebrul personaj - se caută înlocuitorul potrivit

Filmele X-Men şi cele de sine stătătoare cu Wolverine au avut până acum un interpret îndrăgit în toată lumea. Actorul Hugh Jackman (49 de ani) a redat atât de bine caracterul, energia şi înfăţişarea personajului, încât pentru mulţi dintre fani este aproape imposibil să îi fie găsit un înlocuitor pe măsură.

Cum australianul a pus costumul lui Wolverine în cui odată cu dramaticul final de trilogie de anul trecut – filmul Wolverine cu o mulţime de cronici pozitive şi 800 de milioane de dolari la box office-ul internaţional - este nevoie de un urmaş. După Jackman, există deja un actor celebru care ar fi mai mult decât binevenit în celebrul rol, consemnează Quirkybyte.com.

„Cred că Tom Hardy ar fi grozav”, a spus starul, convins de calităţile celui care l-a interpretat pe Bane în The Dark Knight Rises. Şi care are în palmares titluri ca Warrior, Dark Knight Rises, Mad Max: Fury Road. Pe lângă faptul că este cu 9 ani mai tânăr decât Jackman, are şi fizicul potrivit – agreabil, macho, bine făcut. În plus, este un actor pe val, dorit în multe producţii de anvergură – a fost deja ales drept protagonist al lui Venom, film ce se va lansa anul viitor.

Cu o bază de fani ceva mai mică, dar şi ceva mai tânăr (31 de ani), încă un actor cu nume faimos se înscrie în cursa pentru mult dorita partitură. Este vorba despre Scott Eastwood, deja urmaş celebru al unei legende încă în viaţă a Hollywood-ului, actorul şi cineastul Clint Eastwood.

Într-un interviu acordat ComicBook.com, actorul din Fury şi The Longest Ride şi-a exprimat entuziasmul vizavi de posibilitatea de a prelua rolul. Aşa cum putem vedea şi în desenul artistului digital BossLogic, care a publicat imaginea pe contul său de Twitter, Scott are cu siguranţă fizicul potrivit pentru Wolverine.

Întrebarea este dacă are şi acele calităţi ce l-au făcut pe Jackman să afirme că Hardy ar fi actorul cel mai capabil să îi urmeze. Ar putea Scott descoperi noi valenţe ale personajului şi noi direcţii de dezvoltare a acestuia?

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, The Longest Ride, Fury, The Dark Knight Rises, Hugh Jackman, Mad Max: Fury Road, Scott Eastwood, x-men

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 23 octombrie 2017 11:24
Eu consider ca Scott Eastwood este mai potrivit si asta in special pt ca este si mai inalt decit Tom Hardy. Iar talent a dovedit ca are. Deci, pe ansamblu, mi se pare perfect pt rolul asta.Părerea mea.
Shovi pe 24 octombrie 2017 08:19
@spartacus Faza e ca Wolverine e foarte scund in materialul original.
spartacus pe 24 octombrie 2017 11:36
Nu știam, recunosc - eu m/am ghidat după actorul Hugh Jackman și am crezut că aspectul înălțimii rămâne valabil.
camaleonii pe 23 octombrie 2017 12:31
Cristina, ultimul film Wolverine nu a strans 800 de milioane de dolari in total (international+america=616)...nu stiu de unde scoti sumele acestea.
Legat de articol, mie mi-ar placea sa-l vad pe Jake Gyllenhaal sau pe Richard Madden in rol.

cavallioty pe 23 octombrie 2017 16:44
800,600,400 tot pe acolo
camaleonii pe 23 octombrie 2017 19:42
:))))))) corect.
unkn0wn pe 23 octombrie 2017 14:06
Tom Hardy ar fi mai bun pentru rolul asta.
sebasan pe 26 octombrie 2017 21:08
Salutare!!Mie mi se pare Hardy cel mai potrivit .....,de departe.Are tot ce-i trebuie pt un rol de actiune,si a demonstrat-o .In Taboo,joaca demential, e foarte talentat
Dimz pe 30 octombrie 2017 00:52
Cred ca cel mai potrivit ar fi Joaquin Phoenix

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells