Tom Hardy va reveni în Venom 2, a confirmat unul dintre producători

de Cristina Grigore în 24 Iun 2019
Amy Pascal îl laudă pe actor și spune că mare parte din succesul filmului se datorează prestației sale

Producătoarea seriei de filme Spider-Man, Amy Pascal, a confirmat într-un interviu preluat de comicbook.com revenirea lui Tom Hardy în sequel-ul peliculei Venom.

„Vă pot spune că Hardy se va întoarce și va interpreta magnific acest personaj, așa cum nimeni altcineva nu o poate face”, a declarat ea.

Primul film Venom a avut încasări de peste 855 milioane de dolari în toată lumea – un succes enorm pentru primul spinoff Spider-Man al Sony Pictures. Întrebată de ce crede că a evoluat atât de bine la box office, Pascal a menționat, printre altele, talentul interpretativ „fenomenal” al lui Hardy. Despre începerea producției, însă, nu a putut oferi o dată sigură.

Cum Venom pare a se transforma într-o franciză, este de așteptat ca aventurile de pe marele ecran ale antieroului să se intersecteze cu cele ale lui Spider-Man (poate chiar în Venom 2, după cum a sugerat Pascal). Până atunci însă, Peter Parker va îmbrăca din nou costumul roș-albastru pentru noi provocări, în Spider-Man: Far From Home, film ce va intra din 5 iulie și în cinematografele noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Amy Pascal, Tom Hardy, Venom, Spider-Man: Far From Home

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells