Tom Hardy pregăteşte 100 de gloanţe

de Cristina Grigore în 13 Aug 2015
Actorul va fi protagonistul adaptării benzilor desenate 100 Bullets

Nevoit să renunţe la apariţia în Suicide Squad (aventurile echipei omonime de anti-eroi DC Comics), Tom Hardy a fost atras de o altă adaptare interesantă a unor benzi desenate. Potrivit Deadline.com, starul va produce 100 Bullets, o saga poliţistă publicată de New Line între 1999 şi 2009, creată de Brian Azzarello şi Eduardo Risso.

Este foarte posibil ca Hardy să intre şi în pielea personajului central, misteriosul agent Graves, care oferă anumitor persoane o servietă cu o armă şi 100 de gloanţe a căror origine nu poate fi aflată. Practic, le oferă imunitate în faţa legii pentru nedreptăţile personale suferite. Seria de benzi desenate trece de la poveştile oamenilor aleşi să primească servieta, la povestea de ansamblu al lui Graves şi al său grup The Minutemen, cu o agendă proprie şi de amploare.

De scenariul filmului se va ocupa Chris Borrelli (Vatican Tapes).

Pe Tom Hardy îl vom vedea din 16 octombrie în Gangsteri de legendă, în regia cineastului câştigător de Oscar (L.A. Confidential, Mystic River), Brian Helgeland.  

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, actor, Legend

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells