Tom Hanks și soția s-au întors în America, după trei săptămâni de carantină în Australia

de Gloria Sauciuc în 29 Mar 2020
Ambii de 63 de ani, cei doi sunt considerați un grup de risc în rândul persoanelor infectate cu coronavirus

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, s-au întors în America după ce s-au izolat în casa închiriată din Australia, ca urmare a diagnosticului de infectare cu coronavirus. Cei doi au fost văzuți la Los Angeles după ce s-au întors, cu un avion privat, din Australia, unde au fost printre primele celebrități aflate în carantină.

Pe 11 martie aceasta informație a venit ca un șoc pentru întreaga lume, devenind un punct cheie pentru trezirea tuturor la realitate, scrie deadline.com. Tom Hanks a oferit fanilor un update sâmbătă, pe Twitter, anunțând că se protejează și în SUA.

Hanks a fost în Australia pentru un proiect derulat împreună cu regizorul Baz Luhrmann - e vorba de un film despre Elvis Presley, în care Tom Hanks ar fi jucat rolul lui Tom Parker, managerul lui Elvis. Wilson, soția lui Hanks, urma să aibă câteva apariții la concerte. Cei doi s-au simțit rău, au fost testați și găsiți pozitivi, intrând din proprie inițiativă în carantină. Asta, totuși, după ce ambii au avut mai multe contacte sociale.

Ambii de 63 de ani, cei doi sunt considerați un grup de risc în rândul persoanelor infectate. Pe de altă parte, Luhrmann și cu familia sa au intrat la rândul lor în carantină după infectarea lui Hanks.

Hanks și Wilson au fost fotografiați în mașină în SUA, Hanks îmbrăcat cu șapcă de baseball și cu ochelari de soare, ceea ce a dat naștere la glume că o duce bine în carantină. 

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hanks, Baz Luhrmann, elvis presley

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells