Tom Cruise, susţinut de studiourile Paramount

de Cristina Grigore în 5 Iul 2012
Tom Cruise, susţinut de studiourile Paramount

Divorţul dintre Tom Cruise şi Katie Holmes a captivat atenţia publicului în week-end-ul ce a trecut, însă popularitatea starului din Mission: Impossible se dovedeşte a fi un atu important, cel puţin în ceea ce priveşte reputaţia profesională a acestuia, ce nu va fi marcată de lupta în instanţă iniţiată de fosta sa parteneră de viaţă.

În aceste sens, studiourile Paramount, sub egida cărora se realizează noul film al actorului, drama poliţistă Jack Reacher, au făcut o declaraţie de presă legată de divorţul acestuia.

Potrivit The Hollywood Reporter, cei de la Paramount au susţinut că nu intenţionează să modifice cu nimic campania de promovare a filmului, ce-l are ca protagonist pe Cruise.

„Tom este mare star al industriei cinematografice din motive justificate, este un actor foarte talentat ale cărui filme au atras şi distrat milioane de fani”, a declarat Paramount. „Abilitatea sa de a contribui la realizarea unei pelicule nemaipomenite… este chiar ceea ce iubitorii de film vor ţine minte mai presus de orice altceva”, mai spune comunicatul.

Alături de Cruise, în Jack Reacher mai joacă Rosamund Pike şi Robert Duvall. Filmul va fi regizat de Christopher McQuarrie (Valkyrie). Actorul de 50 de ani a fost numit ieri de revista Forbes cel mai bine plătit star masculin de la Hollywood.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 26 iulie 2012 14:21
era si normal , la cate beneficii au avut cele doua parti .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells