Thrillere şi drame cutremurătoare, din 8 aprilie, la Diva

de Cinemagia în 7 Apr 2016
Urmăriți filmele de vineri seara la Diva, în luna aprilie, de la ora 21:00

București, 6 aprilie 2016 - În luna aprilie, urmăriți la DIVA filmele de vineri seara, începând din data de 8, la ora 21:00, când va fi difuzat thrillerul Moarte în campus (Dead on Campus). Pelicula urmărește o anchetă sub acoperire, privind o farsă dintr-un club de studente, care dezvăluie secrete întunecate.

Vineri, 15 aprilie, în filmul Crimă la Beta Sigma Eta (Sorority Murder), după ce se descoperă că preşedinta unui club de femei a fost ucisă, este suspectată cea mai nouă membră.

Pe 22 aprilie vedem O elevă eminentă (Honor Student), despre scriitorul Reggie Howarth care, în timp ce dă autografe cititorilor best-sellerului său, este atacat de o seducătoare care pretinde că i-a furat povestea.

Pe 29 aprilie este difuzat thrillerul Obsesie criminală (Girl Obsessed), în care pasiunea neîmpărtăşită a unei studente la medicină pentru profesorul ei ia o turnură ciudată când ea ajunge s-o îngrijească pe soţia acestuia.

Despre NBCUniversal International Networks

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie.
NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporatio

Exploreaza subiecte similare:

Dead on Campus, Sorority Murder, Honor Student, Killer Crush

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells