The Shining va avea o continuare. Rebecca Ferguson şi Ewan McGregor, în distribuţie

de Gloria Sauciuc în 30 Iun 2018
Doctor Sleep explorează viața lui Danny, fiul protagonistului criminal

Publicația Variety scrie că Rebecca Ferguson este pe ultima sută de metri cu negocierile pentru a juca alături de Ewan McGregor în Doctor Sleep, adaptarea semnată de către Warner Bros. a romanului omonim al lui Stephen King, o continuarea a celeilalte cărți devenite film-cult a autorului, The Shining.

Deși nu este încă cunoscut rolul lui Ferguson din film, ceea ce știm este că va împărți ecranul cu McGregor, care apare în film ca varianta matură a lui Danny Torrance.

Cu regia semnată de către Mike Flanagan, Doctor Sleep explorează viața lui Danny, fiul protagonistului criminal. Acesta este încă afectat de traumele suferite din copilărie din cauza tatălui său și a terorii acestuia la hotelul multi-lateral bântuit. Furia reprimată, alcoolismul, și o serie de „revelații” îl urmăresc și pe Danny, astăzi om matur. Atunci când în sfârșit renunță la alcool și ajunge la un ospiciu nu ca pacient, ci ca terapeut care ajută cu clarviziunea sa să aline suferința muribunzilor, Danny formează o legătură cu o tânăra care are și ea viziuni. Din nefericire, un grup de indivizi care caută să îi exploateze talentul este pe urmele ei.

The Shining, cu Jack Nicholson în rolul lui Jack Torrance și cu Danny Lloyd în rolul unui Danny Torrance tânăr, a avut inițial un rezultat modest la box-office, pentru a deveni însă filmul care a inventat un gen nou în cinematografie - așa că era de așteptat ca Stephen King să scrie o continuare a poveștii care a obsedat întreaga lume, după cum a fost la fel de previzibil ca Warner Bros. să o ducă pe marele ecran.

Dacă unii se tem că Doctor Sleep va eșua, așa cum s-a mai întâmplat (deși rar) cu alte adaptări după Stephen King - e cazul lui Dark Tower, este de menționat că - având pe McGregor și pe Ferguson în echipă - continuarea la the Shining ar putea avea același succes precum It din 2017, comentează publicația looper.com.

Înainte să apară în Doctor Sleep, Ferguson va juca rolul Ilsei Faust în Mission: Impossible Fallout, cu premiera pe 3 august.

Exploreaza subiecte similare:

Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, The Shining

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 20:44
Mi-a placut foarte mult filmul "The Shining" si ma bucur enorm ca acesta va avea o continuare. Il asteptam.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells