The Invisible Man, un succes pentru Universal și pentru relansarea monştrilor clasici ai studioului

de Gloria Sauciuc în 2 Mar 2020
Reuşeşte să fie un horror în absenţa locurilor comune ale genului

The Invisible Man, produs de studioul Universal și de celebra casă de producție specializată pe titluri horror Blumhouse, este un succes de box office, cu 49,2 milioane de dolari adunați global în weekendul de lansare, scrie THR.

The Invisible Man are cea mai bună lansare în SUA pentru un horror, de la premiera din septembrie anul trecut a lui It: Chapter Two și este unul dintre cele mai de succes titluri din portofoliul casei de producție a lui Jason Blum. Publicul filmului a fost în proporție de 53 % masculin, scrie THR, ceea ce e o noutate pentru că genul horror este gustat de procentaje mai mari de bărbați. În România filmul a fost văzut de 16.774 de spectatori, aflându-se pe locul 3 printre lansările de vineri, 28 februarie.

Miami Bici continuă să aibă cei mai mulți spectatori, al doilea weekend la rând. Miami Bici vânzând 126.656 de bilete de vineri, 28 februarie până duminică, 1 martie. The Call of the Wild este pe locul 2, cu 18.412. Documentarul românesc colectiv a adus la cinema 15.366 de români.

Cea mai recentă adaptare a romanului The Invisible Man scris de H.G. Wells o are pe Elisabeth Moss în rolul Cecilia Kass, care scapă de o relație abuzivă cu un om de știință bogat și genial. Atunci când fostul partener se sinucide, Cecilia începe să bănuiască că moartea lui este o înșelătorie. Femeia bănuiește că fostul iubit a găsit o cale de a se face invizibil, asta după ce trece printr-o serie de întâmplări ciudate, unele chiar letale.

Cu Elisabeth Moss în rol principal, Omul invizibil reuşeşte să fie un horror în absenţa locurilor comune ale genului. Lipsesc creaturile supranaturale - dar scenele de confruntare dintre eroină şi Omul invizibil duc cu gândul la manifestările de tip Poltergeist. Pe de altă parte, majoritatea acţiunii are loc pe lumină (horror-ul preferă obscuritatea) - dar ideea că Omul invizibil se ascunde în camerele bine luminate aduc angoasă - protagosnitei, dar și spectatorilor. Noul Om invizibil este și un film despre abuz si traumele abuzului, ce te pot aduce în pragul nebuniei. Nu în ultimul rând, filmul este despre women's empowerment: de la jumătatea filmului, eroina nu se mai comportă ca o victimă, ci va merge pe urma abuzatorului ei.

Exploreaza subiecte similare:

The Invisible Man, Jason Blum, H.G. Wells, Elisabeth Moss, The Call of the Wild, Miami Bici

Alte știri din cinema

Iată trailerul oficial pentru seria fantasy Shadow and Bone!

Într-o lume tăiată în două de o barieră compactă de întuneric veșnic, în care creaturi supranaturale se hrănesc cu carnea oamenilor, o tânără femeie-soldat decoperă o forță care ar putea ajuta

Wesley Snipes își face propriul film Blade, după ce a pierdut rolul faimosului vânător de vampiri

Noul său film de acțiune „va da clasă tuturor filmelor din seria Blade...”

James Franco ajunge la o înțelegere cu două foste eleve care l-au acuzat de abuz sexual

Franco „a îndepărtat îmbrăcămintea de protecție de pe eleve înainte de a simula sexul oral într-o scenă de orgie”...

Dacopaţi, păzea: parodia Secretul lui Zorilo, în pregătire

Luptele dintre daci şi romani arată altfel în comedia ce se va lansa la sfârşitul anului

Părerea ta

Spune-ţi părerea
asiapa pe 2 martie 2020 22:28
bucurați-vă de cele mai recente seriale TV și filme fără pauză de înaltă calitate;
Sugerez aici: MOVIESHDONLINE. ORG

James21 pe 7 martie 2020 19:14
Film grozav! În cele din urmă am văzut FULL HD streaming de la Vrăjitoarele din pădure

Iată locul în care l-am văzut: FMOVIES21.ORG

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells