The Eternals continuă Universul Cinematografic Marvel. Pelicula ar începe filmările anul viitor

de Cristina Grigore în 8 Nov 2018
Pelicula va fi regizată de Chloé Zhao - a treia femeie regizor aleasă la cârma unui film Marvel

Despre The Eternals, noua producţie Marvel anunţată în luna septembrie, fanii universului cinematografic creat de studio nu ştiu încă foarte multe, astfel încât orice noutate oferă o imagine mai amplă asupra celei de-a patra faze a adaptărilor supervizate de Kevin Feige.

Potrivit Hashtagshow.com, producţia lui The Eternals ar putea începe anul viitor, în septembrie. În scaunul regizoral se va afla cineasta Chloé Zhao, remarcată de Disney la Festivalul de Film Sundance, unde a lansat The Rider, un film extrem de apreciat de critici. De scenariul filmului se vor ocupa Matthew şi Ryan Firpo.

Zhao este a treia femeie regizor aleasă la cârma unui film Marvel după Anna Boden (care va regiza Captain Marvel alături de Ryan Fleck) şi Cate Shortland (Black Widow).

Benzile desenate The Eternals au fost create de Jack Kirby (Fantastic Four, X-Men) şi prezintă o rasă de superoameni cu existenţă îndelungată şi înfăţişare plăcută, rezultatul unor experimente genetice desfăşurate de enigmatice fiinţe cosmice cu puteri nemăsurate, The Celestials.

Din experimentele acestora s-au născut însă şi The Deviants, nu la fel de puternici şi arătoşi precum The Eternals, cu care sunt în permanent conflict. The Deviants sunt convinşi că Pământul le aparţine lor, nu oamenilor, care abia ieşeau din peşteri atunci când ei se aflau deja la apogeul dezvoltării genetice şi tehnologice.

The Celestials au fost introduşi în Universul Cinematografic Marvel în Guardians of the Galaxy (2014). Sequel-ul filmului a dezvoltat mitologia fiinţelor cosmice neobişnuit de puternice şi ni l-a prezentat pe Ego, Planeta Vie (Kurt Russell), tatăl lui Star-Lord (Chris Pratt).

Din benzile desenate aflăm însă că Celeştii au făcut experimente genetice şi pe alte rase, precum The Kree şi „metamorfii” The Skrulls, două rase al căror conflict se va desfăşura de anul viitor pe marele ecran în Captain Marvel (2019).

Studiourile Marvel au încă 20 de filme în plan pentru următorii 45 de ani, astfel că The Eternals sunt doar o parte din noile personaje ale benzilor desenate ce-şi vor face loc spre marele ecran.

Exploreaza subiecte similare:

Chloé Zhao, Anna Boden, Cate Shortland, Jack Kirby, Kurt Russell, Chris Pratt, Captain Marvel, Guardians of the Galaxy

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells