The Big Bang Theory va continua cu un spin-off despre Sheldon Cooper

de Cristina Grigore în 9 Nov 2016
Serialul se va concentra pe anii adolescenţei popularului personaj

Hit-ul TV al reţelei CBS va avea o continuare bazată pe unul dintre cele mai populare dintre personajele unui sitcom, Sheldon Cooper (rol ce i-a adus lui Jim Parsons un Glob de Aur şi mai multe premii Emmy). Potrivit TheHollywoodReporter.com, producătorii lui The Big Bang Theory vor dezvolta un spin-off bazat pe adolescenţa lui Sheldon, petrecută în Texas, într-o familie plină de „culoare”.

Ca realizare, acesta va fi inspirat din Malcom in the Middle, un multipremiat serial american în care a fost folosită tehnica „single camera”. Proiectul este într-un stadiu incipient, scenariul fiind încă în dezvoltare

Creatorii lui The Big Bang Theory, Chuck Lore şi Bill Prady, vor superviza producţia, alături de Steve Molaro. Niciunul dintre actorii seriei originale nu va contribui la proiect, în afară de Jim Parsons, ce va figura ca producător executiv.

Un prequel al lui „Big Bang” ar oferi celor de la CBS şansa de a capitaliza în continuare succesul enorm înregistrat cu serialul. Unii dintre protagonişti – Parsons, Johnny Galecki şi Kaley Cuoco – au ajuns că câştige 1 milion de dolari pe episod. Serialul anunţat va necesita o investiţie mai mică, însă va benefica de o bază solidă de fani preluată de la producţia originală.

Exploreaza subiecte similare:

The Big Bang Theory, Jim Parsons

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 9 noiembrie 2016 18:07
" 1miliard de dolari pe episod" :))))
GallaxyCreator pe 10 noiembrie 2016 00:18
E greseala. este vorba despre 1 milion de dolari per episod. In zilele bune, Hugh Laurie, actorul ce-l interpreta pe infamul Dr House a ajuns la scorul de 700.000 de dolari per episod, setand pe atunci record pe care i l-au depasit cei trei.
AeroX pe 15 noiembrie 2016 09:15
Cum adica "infamul" Dr House. Dafaq

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells