Tessa Thompson și Lupita Nyong'o, în cărți pentru noua Catwoman

de Cristina Grigore în 4 Oct 2019
Robert Pattinson va fi protagonistul următoarei pelicule The Batman (2021)

Odată ce Robert Pattinson a fost confirmat drept noul interpret al lui Bruce Wayne, știrile și zvonurile despre noua producție au început să apară. Publicațiile de profil au relatat nu demult că Jonah Hill este dorit în rolul antagonistului peliculei (Riddler sau The Penguin), iar Jeffrey Wright în cel al Comisarului Gordon. Se caută acum actrița care să o interpreteze pe Selina Kyle și există un zvon potrivit căruia regizorul peliculei, Matt Reeves, dorește o actriță de culoare.

O sursă apropiată producției a relatat pentru geeksworldwide.com, că printre actrițele aflate în vizorul realizatorilor se află Tessa Thompson (Thor, Creed) și Lupita Nyong'o (Black Panther, 12 Years a Slave, Us). Alte nume vizate sunt Gugu Mbatha-Raw (Beauty & The Beast), Alexandra Shipp (Dark Phoenix) și Logan Browning (Dear White People).

Chiar dacă sunt, probabil, cele mai dorite în rol datorită popularității lor, Thomson și Nyong'o ar avea dificultăți în alinierea proiectelor, ținând cont de contractele lor cu Marvel (Thompson va apărea în Thor: Love and Thunder, iar Nyong'o se pregătește pentru Black Panther 2).

În luna iulie, pe lista potențialelor Catwoman se mai aflau Chloe Grace Moretz, Jodie Comer și Vanessa Kirby.

Filmul The Batman este programat pentru lansare pe 25 iunie 2021

Exploreaza subiecte similare:

Robert Pattinson, Matt Reeves, Tessa Thompson, Lupita Nyong'o, Gugu Mbatha-Raw, Alexandra Shipp, Logan Browning, Chloë Grace Moretz, Jodie Comer, Vanessa Kirby, The Batman

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius9612 pe 6 octombrie 2019 10:43
Da de cand catwoman e de culoare?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells