Sylvester Stallone - povestea sa de viață ne inspiră

de Gloria Sauciuc în 29 Mar 2017
Este un actor popular, dar iată povestea adevărată din spatele succesului său. O poveste care ne inspiră! O poveste despre eșecuri, despre respingere și despre reușită în pofida insucceselor. O lecție despre cum să faci imposibilul posibil

Demolition Man, cu Sylvester Stallone în rol de om al legii într-o lume din viitor, rulează joi, 30 martie, de la ora 23:45, pe micile noastre ecrane (canalul TNT). Prezența actorului pe micile noastre ecrane dar și un clip motivațional despre viața lui care circulă acum în rețelele de socializare (se poate urmări la finalul articolului), ne-au făcut să trecem în revistă momentele cheie ale evoluției lui. Povestea lui ne inspiră de fiecare dată când o recitim.

Probabil că ați văzut celebrul Rocky din 1976 și deja știți că este unul dintre cele mai de succes filme din istorie, însă cunoașteți și dificultățile prin care a trecut Sylvester Stallone, actorul și scenaristul filmului? Rocky, primul film în care juca Stallone, a fost realizat cu un buget de numai 1 milion $, și totuși a avut încasări de peste 200 milioane $ la box office. Iată însă povestea adevărată din spatele succesului lui Stallone: Este o poveste despre eșecuri, despre respingere și despre reușită în pofida insucceselor. O poveste care poate să vă inspire să nu renunțați niciodată la visele voastre.

Vă întrebați poate de ce fața lui are o expresie ieșită din comun? Pentru că s-a născut cu o parte a feței paralizată. Din aceeași cauză, și dicția lui nu este perfectă așa cum ne-am aștepta de la un actor. Cândva în anii 1970 Stallone s-a dus la New York, pentru a-și urma visul de a deveni actor, însă nu a dat decât de uși închise. Nu avea niciun ban, și de aceea a dormit trei săptămâni la terminalul de autobuze din New Jersey. În cel mai dificil moment și-a vândut câinele, cel mai bun prieten, pe 25$. A fost momentul lui cel mai rău.

Într-o zi, în timp ce urmărea un meci cu Muhammad Ali, i-a venit o idee de scenariu. A lucrat la scenariu un weekend întreg fără pauză; scenariul era gata. Una dintre primele oferte a fost de 125.000$ pentru drepturile asupra filmului, dar fără ca să joace în el. Stallone nu voia asta și a refuzat, deși nu avea niciun ban. O altă ofertă, de 325.000$, a fost iarăși refuzată după câteva săptămâni. În cele din urmă, a fost acceptat în rolul principal, dar sub rezerva unui salariu minim, de numai 35.000$.

Surprinzător, unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut cu banii a fost să îl caute pe omul căruia îi vânduse câinele, răscumpărându-și prietenul cu... 15.000$. Câinele urma să apară și el în film, în scena în care Rocky aleargă pe scări.

Filmul a avut încasări de 200 milioane $ la box office. Prin greutăți, Stallone a ajuns acolo unde și-a dorit, și eforturile au meritat:

„Nu este despre cât de tare lovești, este despre cât de tare devii tu și despre cum poți să nu te dai bătut. Asta înseamnă să câștigi...”

O lecție despre cum să faci imposibilul posibil.

Exploreaza subiecte similare:

Demolition Man, Sylvester Stallone, Rocky

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sylvester77 pe 30 martie 2017 20:49
Sa-i ai pe toti impotriva si totusi sa obtii succesul, asta te face sa fii CEL MAI BUN !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells