Starul noului film Hitman: Agent 47, Rupert Friend, s-a împuşcat în cap

de Cristina Grigore în 18 Aug 2015
Actorul de 33 de ani filma o scenă a peliculei când s-a petrecut incidentul

Protagonistul lui Hitman: Agent 47, Rupert Friend, a avut parte de un accident pe platourile de filmare ale peliculei ce-i putea fi fatal. Actorul de 33 de ani s-a rănit cap, însă, spre norocul său, rana a fost una superficială şi nu a necesitat copci.

„M-am împușcat în cap. Tragi în gol, însă armele trag cu alamă adevărată, cartușe fierbinți. Au cam 400 de grade. Proiectilele au ieșit, au atins pământul, au ricoșat şi m-au rănit la cap, ce era descoperit", a declarat Friend publicației The New York Post.

"A fost bine în cele din urmă, ceea ce mă surprinde, pentru că am mai avut răni la cap înainte şi au sângerat îngrozitor", a mai spus el.

Rupert Friend a devenit cunoscut în urma rolului Mr. Wickham din Mândrie şi prejudecată (2005). A jucat în serialul Homeland, alte partituri notabile fiind cel din The Boy in the Striped Pyjamas" (2008) şi cel din The Young Victoria" (2009).

Hitman: Agent 47, ce se va lansa la noi pe 28 august, este un nou film bazat pe celebra serie de jocuri video. Friend este Agentul 47, un asasin de elită, a cărui misiune îl aduce în conflict cu Sindicatul, o organizație misterioasă şi extrem de puternică, ce-l pune la grea încercare şi îl face să descopere lucruri incredibile despre propriul trecut.

Exploreaza subiecte similare:

Hitman: Agent 47, Rupert Friend, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells