Spoiler: Cine va muri în sezonul 6 al serialului The Walking Dead?

de Gloria Sauciuc în 25 Oct 2015
Avertisment: Articolul conţine spoilere majore din sezonul 6 al serialului „The Walking Dead”, de la filmări şi din benzile desenate.

Să sperăm că acest nou spoiler despre „Walking Dead” este greșit. Vom ști adevărul azi, 25 octombrie, dar oameni de încredere de la The Spoiling Dead Fans au publicat o postare  despre ce se întâmplă în această duminică în Sezonul 6, episodul 3, „Thank You”, și, deși unul din decese este credibil, celălalt – al unui personaj important încă din Sezonul 1 – trebuie să fie o neînțelegere...

Se pare că în episodul 3 o să-i pierdem pe… Nicholas (Michael Traynor) şi pe ... Glenn (Steven Yeun).

Îl vom vedea pe Glenn sfâşiat de zombi. Unele surse cred că nu există nici o modalitate ca el să supraviețuiască acestui episod, cu excepția cazului în care întregul episod se dovedeşte un vis, ceea ce ar fi o risipă completă a unui episod.

Au mai existat zvonuri false despre moartea lui Glenn, (ca în Sezonul 5, când se dovedește că Bob a fost cel care a murit), iar fanii benzilor desenate îl aşteptau pe Negan să apară și să-şi urmeze povestea. Deci poate că aceasta este doar o neînțelegere. Sau poate Steven Yeun este gata să părăsească serialul și producătorii să dorească să-şi păstreze fanii la picioare cu mantra „nimeni nu e în siguranţă”. Dacă este așa, ar lăsa loc ca alţi fani să aibă dreptate, cum că în cele din urmă Negan va apărea și va ucide pe cineva – poate chiar pe Daryl Dixon (Norman Reedus).

Dacă Glenn moare în episodul 3, ar fi, probabil, urmat de Maggie (Lauren Cohan) anunţând că e gravidă, din moment ce asta urmează în benzile desenate și ar fi și mai trist să nu fie inclusă în serial. Singura notă pozitivă a uciderii lui Glenn de către Negan în benzile desenate este faptul că scoate din Maggie calităţi de lider puternic.

Așadar, până la sfârșitul episodului de duminică, se pare ca vom vedea cel puțin două momente din benzile desenate – nici unul nu aduce veşti bune. Unul din acele momente trebuie să fie mega-turma de zombi atacând Alexandria. Char crezi că Glenn şi Nicholas vor muri în Episodul 3, „Thank You”?

Exploreaza subiecte similare:

The Walking Dead, Michael Traynor, Steven Yeun

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ferrari_fernando pe 25 octombrie 2015 19:58
nu prea cred .
Costirik pe 26 octombrie 2015 02:07
Ar fi cam nasol, Glenn si Daryl sunt personaje inca din primele episoade ale serialului, dar cum ai specificat pentru a pastra mantra "nimeni nu e in siguranta", acest lucru ar ajuta serialul.
valyy_valyy pe 26 octombrie 2015 11:27
am vazut episodul si chiar a murit Glenn
unkn0wn pe 26 octombrie 2015 17:31
Au murit, oricum e lungit rau TWD.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells