Spielberg nu a renunţat la Robopocalypse

de Cristina Grigore în 31 Oct 2014
Deşi este ocupat acum cu alte proiecte, cineastul aşteaptă momentul oportun pentru realizarea captivantului SF

Anunţată în urmă cu mai bine de doi ani, adaptarea cinematografică a romanului SF imaginat de Daniel H. Wilson, Robopocalypse, a fost până la urmă amânată pe termen nedefinit de către Steven Spielberg. Motivul a fost arătat de către purtătorul de cuvânt al cineastului, Marvin Levy, care a declarat anul trecut că filmul este unul cu miză foarte mare, iar cum bugetul de producţie este uriaş iar scenariul nu este terminat, se preferă întâzierea producţiei.

Daniel H. Wilson a ţinut să asigure fanii romanului şi ai lui Spielberg că adaptarea nu a fost deloc abandonată de către cineast. Iată ce a declarat pentru DenofGeek.com: „Momentan, Spielberg are alte filme în orarul de lucru. Dar s-a lucrat şi la Robopocalypse. Sunt convins că cei de la Dreamworks sunt încă foarte încântaţi de ideea filmului. Aşa mi s-a dat de înţeles. Trebuie doar să fim răbdători, înţelegeţi?”, a punctat scriitorul.

„Din câte ştiu, următorul proiect din orarul de lucru al lui Spielberg este The BFG, iar acesta a fost demarat acum mai bine de zece ani! Nu ştiu exact cât durează planificarea unui proiect de amploare, însă cred că acesta este un interval normal…”.  Adăugat H. Wilson.

În paralel cu adaptarea romanului clasic pentru copii The BFG, al lui Roald Dahl, Spielberg va filma şi o dramă cu Tom Hanks, a cărei acţiune se desfăşoară în timpul Războiului Rece.

Pentru Robopocalypse, Spielberg i-a ales iniţial pe Chris Hemsworth (în rol central), Anne Hathaway şi Ben Whishaw.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, Robopocalypse

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells