Sony lansează trailerul The Amazing Spider-Man 2

de Ştefan Dobroiu în 5 Dec 2013
Poţi vedea trailerul şi online, dar şi pe AXN, cu începere din 8 decembrie

Este unul dintre cele mai spectaculoase trailerele ale sfârşitului de an, iar acum poate fi văzut şi pe Cinemagia (la sfârşitul acestui articol şi în secţiunea de pe site dedicată celor mai noi trailere şi clipuri). Noile aventuri ale lui Peter Parker, mai cunoscut sub numele Spider-Man (Andrew Garfield), continuă în sequelul The Amazing Spider-Man 2, regizat de acelaşi Marc Webb şi programat pentru lansarea în România pe 2 mai 2014.

De mâine trailerul va fi disponibil şi subtitrat în limba română, iar pe 8 decembrie acesta va putea fi văzut pe canalul AXN, de la ora 23.37, într-o iniţiativă Sony de a-l comunica prin ampla reţea de companii reunite sub influenţa trustului mondial.

"În România, premiera pe TV a trailer-ului cinematografic The Amazing Spider-Man 2 va avea loc pe AXN, pe 8 decembrie, de la 23:37, ca parte a eforturilor continue ale Sony Pictures Television Networks de a oferi telespectatorilor conţinut premium. Trailer-ul va fi difuzat la nivel global în toate reţelele Sony Pictures Television Networks – televiziuni, reţele digitale, site-uri web, aplicaţii şi platforme sociale, inclusiv AXN, Animax, Sony Entertainment Television, Spin Crackle, Kalixta, Sony Movie Channel, CineSony şi Game Show Network", se precizează într-un comunicat primit la redacţie.

Iată sinopsisul oficial al filmului: Să fii Spider-Man este extraordinar. Pentru Peter Parker nu există un sentiment mai frumos decât să se balanseze printre zgârie-nori, în costumul de supererou, şi să petreacă timp cu Gwen (Emma Stone). Dar să fii Spider-Man presupune un cost ridicat: doar Spider-Man poate proteja oamenii din New York de răufăcătorii ce ameninţă oraşul. O dată cu apariţia lui Electro (Jamie Foxx), Peter trebuie să se confrunte un inamnic mult mai puternic decât el. Iar când vechiul lui prieten Harry Osborn (Dane DeHaan) se întoarce, Peter îşi dă seama că toţi inamicii săi au un lucru în comun: compania OsCorp.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Andrew Garfield, Marc Webb, Jamie Foxx, Dane DeHaan, The Amazing Spider-Man 2

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 5 decembrie 2013 18:34
Spectaculos,uimitor si electrizant.Dupa The Hobbit 3 acesta este cel mai asteptat film din 2014.
dragosalexandru123 pe 5 decembrie 2013 19:40
aptul ca se lupta cu 3 monstri sincer nu ma induioseaza... tot slab ramane... parerea mea e ca daca se continua prima serie alaturi de Tobey Maguire si Kirsten Dunst era mult mai ok decat aceste copii de tot rasul (nota mea pentru trailer: 3)...
Vorador pe 5 decembrie 2013 20:41
te sustin, nici eu nu m-am numarat printre fanii acestei noi serii, primul ''Amazing'' nu prea mi-a placut.Sper ca acesta sa fie mai bun, dar trailerul nu prea ma atrage.
Phantom_sub pe 6 decembrie 2013 17:10
Adică sunt fan al trilogiei cu Tobey.
Bayard pe 6 decembrie 2013 08:00
Mie mi-a placut mult de tot rebootul, dar acum risca foarte mult sa aiba un film prea asemanator cu Spiderman 3 (in care a avut 3 dusmani) si a fost un dezastru (nu si la incasari)
Bayard pe 6 decembrie 2013 10:20
Nu inteleg de ce au shcimbat ochii in alb, arata interesant primul costum.
legolas05 pe 6 decembrie 2013 17:48
Da,si mie mi-a placut primul costum,sper ca asta sa fie si el la fel de fain.
Infinity pe 6 decembrie 2013 14:23
Wow! Cu siguranta unul dintre cele mai asteptate filme ale lui 2014. :)
alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2014 11:32
L-am vazut, arata deosebit. Poveste buna, efecte speciale nemaipomenite, avem ce sa asteptam.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells